Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Opet hvala politicarima sto nam odrzavaju prosjek na nivou "dobrog zivljenja".
Ja jedem kupus; moj direktor meso; u prosjeku jedemo sarmu
sto ovi bacaju bombe takve nisu ni u ratu padale
Jasta je. U osnovnoj skoli ZE-DO kantona je 730km.
Kako ... kome .... gdje je plata 830 KM....
Samo mi nije jasno kad rade prosjek placa, zasto ne odvoje nase politicare. Naravno da ce biti prosjecna placa 830KM kad se sve uzme u obzir. A ustvari slika je potpuno drugacija, ljudi rade za daleko manje pare. Sem naravno politicara, oni se ne mogu svrstati sa ostalim narodom. Oni su posebna prica.
Sjoj agencija za statistiku :-)
Molim vas da iduci put izostavite privatni sektor iz prosjecne place, jer ovaj javni sektor nam pokazuje da u Bosni jako lijepo zivimo.