Komentari (40)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
kako vas nije stid , u porodicnim ambulantama se zakljucali doktori prepali se "nevidljivog neprijatelja" odnosno dobili naredjenje ne lijecite i tjt . Da snimis magnet ili ne daj boze CT čekaš po godinu . UKC Tuzla.
Pa kad niste lecili stvarno bolesne, nego ste paradirali pred kamerama u skafanderima.
Hvala Srbija.
*Sebija.
Kad nam je zdravstvo propalo. Nazalost.
Samo opusteno u Njemackoj toliko ljudi umre za dan
60% stanovnika BiH su penzioneri... Narednih godina ce biti i gora smrtnost. 😁👏👏👏 Narod zna 1.7 milijuna stanovnika BiH je napustilo BiH... Narod zna 👏👏👏
gdje su sad oni što pričaju gluposti oko korone i da je nije bilo
poraznije je sto nema beba... a rast smrtnosti je zbog toga što dolaze najbrojnije generacije koje su rođene poslije 2 sv. rata
od čega kad korone skoro da i nema !
Nešto od korone a Bogami mnogo zbog nemogućnosti odlaska ljekaru na pregled i kontrolu
lazu vas globalisti, slobodno lizite rukohvate u tramvaju, to je dobro za imunitet.
Izgibosmo Žikooo
Zbog respiratora ubica, ne nabavke vakcina, zbog manjka kadra, ovo su izravno podaci vezani za navedeno. Šta radi tužilaštvo??????
antivaksere i negatori korone nije sramota da se javljaju ispod ove činjenice. imate li imalo.morala ako vec mozga nemate?
Jel od korone... Jašta je. Kako da ne.