Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Graham Bamford je zaslužio spomenik u Sarajevu
Halo englezi, sve je OK, ali postaviste li neku sličnu klupu u Indiji, Hong Kongu, Folklandskim otocima i na sličnim destinacijama gdje sve niste uvodili demokratiju !
Kad bi Englezi bili iskreni s tobom, što neće, rekli bi ti da ti je sva sreća u tome što si iz Europe, inače bi išle skroz druge metode.
Sve je to okej, al nemojte ovakve vijesti objavljivati. Genocid je toliko jedn teska stvar, i onda neko napravi klupu negdje u Londonu i mi to objavljujemo. Nekako mi nije razmjerno.
S obzirom da su nam uveli embargo, a srbi i hrvati imali pristup oružju, ja ovo shvatam kao provokaciju.
Više svijet posvečuje pažnje SREBRENICI nego politička stoka BiH
Sve su ucinili da do genocida ne dodje. To je tvrdio i Hakija Meholjic.
To je relativizacija. Tacno se zna ko je, kako i kada pocinio genocid. Detaljno obrazlozeno. Kao sto se zna ko je napao Ukrajinu, šta je uradio Hamas i šta sad radi Izrael. Treba biti iskren i pošten. Ovo je mali gest ali postovanja vrijedan.
dodik na aparatima...
Dodik na klupi.