Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Cega se mi Bosnjaci bojimo? Ko me se mi vec 11 puta moramo izvinjavati? ZASTO? KOME?
Bošnjaci kopajmo jame-..............vidite koliko je izdrkane kuroslavne svetosavske paščadi oko nas.........treba to u jame potrpat.......Allaha mi danas počinjem kopat jednu samo za izdrkane svetosavce..........pa 10 dovoljno...........samo nek je što manje izdrkanosti i nakaradnosti na svijetu
Vama izgleda je bilo malo jama pa trezite jos prosla su vremena kada ste trpali srbe sad je rad na vas tok sudbine se promijenijo sad placate stose zaradili
Što mi ide na živce ovaj eufemizam "stradalo", treba biti "mučki ubijeno". @Tipična servska zvijer Vas su u jame trpale ustaše, dok su bošnjački alimi pisali proglase protiv progona Serva i Čifuta, a vi ste se, po vašem običaju, pravo znali "zahvaliti" za učinjeno vam dobročinstvo. Da su vas bogdo naši preci sve pobacali u jame, do sad bi mir na Balkanu vladao barem 70 godina.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Nedavno sam negdje pročitao da u općini Prijedor živi najveći broj ratnih zločinaca po broju stanovnika na svijetu. I što je još žalosnija činjenica - oni koji danas žive u tom gradu, jako se time ponose.
Pise u Avazu, samo tamo si mogao procitati, a Glas Srpske pise da u Sar, zivi najveci broj koljaca mudzahedina po kvadratnom metro na svjetu.
Svi su sitni za Sar, grad I sa najvise logora smrti na svjetu.