Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
U Bosni je dosta vise zarazenih, ali se u Hercegovini testira daleko vise u odnosu na broj stanovnika.
tako je a za to su krivi Bošnjaci što se škutori ne peru a kurqe se😂😂😂😂
Zasto se Citluk ne pljuje kao Konjic, a evo imaju vise zarazenih na manji broj stanovnistva? Da li je to sto nije vecinski Bosnjacki ili ima nekih drugih razloga?
@kakosimi A zašto bi ikoga trebalo pljuvati jer se razbolio?
Lukavi latini sute kad treba
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Wauuuu,citavih 5 uzoraka testirano.bravo. samo jako
Pojavio se novi klaster jer su neki tek poceli pokazivat simptome, a koliko ih je u stvarnosti zarazeno to samo dragi Bog zna... U Italiji je zarazeno sigurno najmanje 30-35% populacije, ako ne i vise...
mole se uzp - ovci da obrate malo na ličnu higijenu
@jaba Zato su Bošnje poznate po higijeni. Sa sobom uvijek nose bočice vode, a tek otpada po ulicama i rijekama. Ma Bošnje su totalno Eko-Eko.
idemooo!
Ukupan broj zarazenih vam nije tacan Ako je u FBiH 499, u RS 365, u Brckom 23 Ovo onda treba da se sabere...