Komentari (32)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
e moje genocidne bubašvabe, sad fino u Zenicu da ti malo pokažu umijece življenja. Jado jadni, fuj 🕷
PROZVACE GA U ZENICI DUŠKO DUGOPUŠKO
@gooUser1587614213 Pa nece u zatvor na podrucju FBiH, i obratno. Pogotovo za ratni zlocin.
@gooUser1587614213 @goouser 134 Kakvi su vam ovo debilni nikovi isto barkodovi za debile, nego da odg ovom glutenku, docicemo mu u posjetu uskoro, i to bas u Zenicu, ja gdje ce tamo ima poseban odjel za ove genocidne heroje
Smrtna kazna odma. Cao, dovidjenja. Nek hebe mater
Srbin i zlocin, bilo to ubistvo, silovanje, maltretiranje i/ili progon je kao riba i voda. Ne mogu jedno bez drugog.
Pustite njega to je DODIK njega uhapsite vidis i AMERI ga hoce
Moram priznati da sam iznenađena. Hm, da ovo nije rezultat nedavnog razgovora između Dodika i američkog ambasadora? Pa sankcije produžene...da li je pritisak urodio plodom?🤔
Dugo zivio i da te isto doceka u zivotu
Za ovakve i smrtna kazna je malo
Svi su vllasii isti, ono sto Vucic, Borenovic i Dodik javno govore, to Igor Stojanovic, Sasa Magazinovic i Vojin Mijatovic, Koljovic misle, ali ne zele javno da kazu, zbog glasova naivnih Bosnjaka koje dobijaju od njih, kako bi lagodno zivjeli na raznim budzeti!ma u BiH. Poznata je ona narodna pripovijetka: stavis jednog vllahaa da sa tobom jede i pije i drugog stavis u vrecu i pritiskujes nogom, ono sto ti misli onaj u vreci, to ti isto, cak i gore misli onaj sto sa tobom sjedi i jede i pije.
znači poručujem ovo sipi,osa,policiji u federaciji i republici srpskoj,vojski armije bih,eufor,nato-u da svaki zloćinac koji je uradio silovanje,klanje,ubijanje,tjeranje,ucjene da ih procesuirate sve u zatvor,a sudije koji god im presudi na 5-6 godina i manje i manje od 25 godina zatvora,da kada vas budu ukopavali,ja ću doći i samo ću reći ne halalim mu.
@Megusta123 a neka me ljudi gledaju mrko koliko hoće,ali je bog dragi koji će da im sudi a i vama za svake pare koje zaradite taj mjesec,čak nek vas bog kazni i sudije što puštaju političare korumpirane na vlasti amin.
Pedofil
genochidas mozda ima i familiji, mozda mu je zena i kcerku okotila. koja ironija
@oholiSDApljackasi : UZP-ovac i pogaanaaa skutorcinooo, mi cemo tebe smjestiti na Sokolac u forenzicki centar za umobolne i psihicki bolesne osobe, jer ti si obicni mali prljaviii seljqcicc, koji se predstavlja sarajlijom, a ti ni na razglednici nisi vidio Sarajevo. Bolesnii psiihicc, lijeci se na vrijeme, tesko tvojoj porodici sa takm psihickim bolesnikom, koji bjezi iz bolnice i ne zeli da se adekvatno lijeci. Cak ni bolnica Jqgomir ne moze tako teskim bolesnicoma pomoci, samo Sokolac.
SnagaNaroda3 budi mirna pogana, smrdljiva SDA dosljacka seljacino ni rijec vise
Znači, u RS redovno stanje.