Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
2020-1973=47 G. Š. sjedi 1.
Kako može obdukcija čekati? Šta ako je ubistvo, čekat će da prođe korona da pošaljete poruku kriminalcima da sad mogu šta hoće? Šta ako je korona? Zar se ne treba istražiti? Kako žena od 47 (ne 43 klix) može tek tako umrijeti i niko ništa?
@anxxx Ma de to G.Š. lupa, eto on zna iz kancelarije hoće li biti obdukcije ili ne.
1973 godiste, 43 godine? odo zacas da vidim koliko ja imam godina!
Pripisat ce koroni , svakako WHO ne dozvoljava obdukcije
Jao matematicara....
Mislim da će nažalost biti još puno sličnih negativnih stvari u ovoj državi u ovo vrijeme pandemije i krize jer će neki pokušati u mutnom da ostvare nešto što bi inače teško mogli, čuvajte sebe i svoje porodice!
Klix i matematika... 73-ce godiste, ima 43 godine
@NekoIzaUgla zar nije 2016. godina?
Nebitno, ali ako je rodjena 1973. onda je imala 47 godina.