Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ubili ste krunića bando koruptna ali zapamtite ! Ne mozete ubiti nikada djela tog dobrog čovjeka neka mu uzvišeni podari lijepi dzennet!!
Ne shvatljivo je takvi ljudi mogu biti slobodnibez 24 - satnog nadzora a kamo li da se mogu udaljiti bez problema i da se navodno ne zna gdje su.
Vjerujem nasoj policiji isto koliko vjerujem da ce bosna uci u EU
Vidi im pola 1.4 tdi ne mogu traktor sa ovim stici, a ne auto.
Sve nastimano ko 2 liga FBiH
tek sad pretresaju stan osumnjičenog a prošlo skoro dva mjeseca? pored toga nekako je nelogično da ubica ode svojoj kući i ostavi ključ od vozila koje je koristio u ubistvu. nešto mi tu smrdi...
sta ti ima smrdid jasno kao dan...ko stane na rep mafijaskoj vlasti...njihove tajne policije ce ti poturit da si u stanu imao osiromaseni uranijum...