Komentari (44)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jel moguće da da 30 god niko nije to nasao
Pa za razliku od vas mitomane i ove što su pravili zločine mi smo uhvatili i ili su odležali u zatvoru ili u mezaru. Ja ne vidjeh da ste se vi ijednog zločinca odrekli ili ga sami predali nego ih još i slavite i dočekujege kad se vraćaju iz Haga
Covjece nakon toliko godina, neko ce naci sina/kcerku, mozda oca/majku. I ono pravi paradu za 9. januar. Nikad vam necemo oprostiti! Igrali ste se s nama kao da smo u igrici nekoj, pa rokaj po ljudima.
Ovaj teren je bio pod nadom kontrolom....
Vjerovatno neko ko je stradao u prikupljanju ogrjevnog drveta. Naš komšija rahmetli je tako poginuo. Ako se nije nikome javio gdje ide, niko nije mogao znati.
Tolike godine i da te kosti samo stoje tu tako, na otvorenom, kisi, snijegu, suncu. Nema sanse. Ako to nije iskopano, sigurno na povrsini nije tako opstalo.
A joj tuge. Mrzim rat, odgajajte djecu da ne mrze nikoga i da sve probleme rješavaju polako, smireno, da nisu povodljiva, odnosno da uvijek stanu na stranu dobra, mira, uvažavanja. To je važnija zadaća za jednog roditelja nego da mu dijete dobije 5 na kontrolnom.
Ti odgajaj pacifiste dok oni odgajaju zlikovce
TASN4 TI SI POGRIJEŠIO/LA PORTAL TAKVE KOMENTARE SE NE OSTAVLJA NA KLIXU OVDJE SU SAMO RATNO HUŠKAČKI ČLANCI A I KOMENTARI OD STRANE OSOBA KOJE VJEROVATNO NEMAJU BLAGE VEZE ŠTA JE RAT, OVDJE TI JE PRAVILO KLIXA KAO PORTAL UBACI KOST A OVI JADNICI KOMENTARIŠU JEDNI DRUGE OMALOVAŽAVAJU, NARAVNO IZ TOPLE SOBE I FOTELJE, KLIX DA OBRIŠE KOJI KOMENTAR KOJI SE NE SVID NALOGODAVCIMA ČLANKA ITD
mozda su cak zbog ovoga i gurali stecaj
Smrt čoveka na Balkanu
Ako sam na ista ponosan onda je to da iz moje mahale nije odveden nijedan Srbin a nije da nije bilo pokušaja. Ako se iceg stidim onda je to da nismo imali petlje da odemo na Bistrik da se porokoma sa Cacom kad nam je komšiju kod Drvenije oteo.
Zaboravnima da ne zaborave.
šta znači ubiti jednog čovjeka?! Teška stvar...
Sat,kao da je juce bacen,a i ostalo.....
sigurno snajper sa Trebevica.