Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
U bosni i hercegovini postoji sam bosanska dubica i ko to negira,jebem mu mater.
Sve za bolnice i djecu oboljelu od raka 🦧
Bosanska Dubica, Kozarska je dokotrljale brdjane
Direktoru je inače nadimak "Papak"...
Ovo neki novi Buraj Ozone
Zar nije Bosanska Dubica
Boli nas racku. Nemate nešto drugo da pišete nego o ovim mjestima gdje Bosna nije ni zastavom pristutna, barem 4 po redu na jarbolu. Mene bi bilo stid novinaru da pišem i da daješ naš prostor ovom zaostalom plemenu.
Ni 4
Ne u BiH, nego u RS
Bosanska dubica, nepismeni klix novinar.
U Kozarskoj Dubici. Jel to zbog blizine Zagrebu? U Zagrebu studirati u Dubici raditi. Zašto nije u Banja Luci. Odakle resorsi u Dubici ako ne Zagreb.
sve te yebblo, kakvi idioti se okupljaju ovde... banja pajdo, ljekoviti izvor. dragi bog rekao, izviraćeš u mlječanici a ne pred boskom, i onda ljudi moraju praviti banju tu gdje izvire, a ne gdje bi htjeli.
Baš za čuđenje
Hvala na postovanju ustavnih odluka, konacno ispravno napisali ime kako treba!
tri de aparata.....
Šta će dijagnosticirati? Genocidnost?
Valjda zaposle ludog Kemu Dizdarevica😂😂😂da bas budu top u dijagnostici