Komentari (93)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ja ove ljude sto vole lov i uzivaju u njemu ne smatram psihicki zdravim. Mogu se oni vaditi koliko hoce da je to samo zbog druzenja, ali ti ubijas i uzivas u tome i ne moze se tu naci neko normalno opravdanje.
ubiti da bi kasnije okacio na zid? stvarno ne razumijem.
Kao mali lovili su pokemone he he
Lovci krvoloci, zene lovkinje...kakva majka ti mozes biti kad mozes ubiti neduznu zivotinju zbog zadovoljstva? U ovim muskobarama nema sekunde zenstvenosti. Vjerovatno imaju jaja medju nogama.
pa vidi im samo te lijepe zenstvene krmeooće foocee, ne usnile se hihih
ovo su žene a la Hillary Clinton ili Concoleeza Rice... samo što ove umjesto ljudi ubijaju životinje. i ja se pitam kakva majka neko može biti ko ubije nedužnu životinju zbog zadovoljstva... FUJ!
bolan sve ovo otislo u pm...fataj se bona kuce,tave odgoja djece...mani se puske ajd stos sebe ubiti vec drugog..ili mozda udruzenje ugrozenih dama pa umjesto zivotinje da rokne dragog..
FUJ!!! Sta drugo reci?!..Sad su i zene pocele da se bave lovom i ubijanjem zivotnja - zivih bica, i to iz zadovoljstva!!....Nije ni cudo sto cijelo drustvo ide ka ponoru!!!
Parada pijanstva i kica
ne razumijem muškarce lovce (ubice), ali još manje razumijem žene lovce..... strašno tužno!
@SergeiNilus prevedi
Nauci cirilicu, ako vas u skoli na proplanku nisu naucili
PRIKAŽI ODGOVORE (9)
Pošto su lovci, inače, velike pitchke, šta su onda žene lovci?
ku.ac na biciklu.
Pošto su lovci, inače, velike pichke, šta su onda žene lovci?
neljudi!
Ovako svaki pornić počinje . Sami na čeki ona njemu ljubi 'vuka' 😀
Bolest, ubiti zivotinju onako iz zabave. I još žene. Cccccc
Bogami pun je srpski prdez vukodlaka, imat cete sta trijebiti cijelu godinu.
Vidi ljepotica ko da su srpkinje
k'o da su nešto Neziri u rodu
@CheshireCat nemoj mi reći da si ti ova crvenokosa špica sa norondzooostoom kooopom o:
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
U KOTOR VAROSI LOV NA DIVLJE ZENE