BiH
51

U Konzumu svečano otvoren Dream Factory odjel igračaka

Klix.ba
Svečano otvaranje i upriličena zabava bili su prilika da predstavnici Konzuma dodatno usreće djecu iz KJU "Dom za djecu bez roditeljskog staranja" Sarajevo, darujući za svako dijete personaliziranu igračku.

U sarajevskom Super Konzumu, u Konzum Family centru u Ložioničkoj 16, svečano je otvoren Dream Factory odjel, najveće mjesto za kupovinu igračaka u BiH.

Uz bogat muzičko-zabavni program i fantastičnu zabavu, trogodišnja djevojčica Aja, te šestogodišnji dječak Sin, najmlađi radijski voditelj u našoj zemlji, presjekli su vrpcu na zadovoljstvo brojne djece.

"Otvaranjem ovog odjela mi unapređujemo naše poslovanje i asortiman proizvoda, a mališanima i njihovim roditeljima osiguravamo pristupačnost igračaka koje su trenutno popularne i tražene. Sretni smo što slavljeničku atmosferu dijelimo s djecom, jer osmijesi na njihovim licima za nas su najveća nagrada", naglasila je Irena Miličević, direktorica Sektora marketinga Konzuma.

Dream Factory odjel u svojoj ponudi ima više od 15.000 igračaka, te više od 100 najpoznatijih brendova kao što su Lego, SpužvaBob Skockani, Maša i Medvjed, Barbie, Monster High, Hot Wheels, Steffi i Play-Doh.

U dobrom raspoloženju sve zvanice uživale su u nastupima dječijeg hora "Princess krofne", izvedbi gitarske i klavirske grupe iz Muzičke i baletske škole "Amadeus", te plesnog kluba DDC. Svečano otvaranje i upriličena zabava bili su prilika i da predstavnici Konzuma dodatno usrećedjecu iz KJU "Dom za djecu bez roditeljskog staranja" Sarajevo poznatijeg kao Dječiji dom "Bjelave", darujući za svako dijete personaliziranu igračku.

"Djeca u našem domu su bila presretna kada smo im kazali da će na dar dobiti nove igračke, te nestrpljivi da dođu na zabavu. Darovane igračke, svakako će im učiniti svakodnevicu ljepšom, pomoći u daljoj socijalizaciji i sigurno, ostati jedna lijepa uspomena i kada odrastu", istakao je Saudin Đurđević, direktor KJU "Dom za djecu bez roditeljskog staranja" Sarajevo.

"Društveno odgovorno djelovanje utkano je u poslovnu politiku Konzuma, a posebno raduje činjenica da se djeci, malim znacima pažnje, može uljepšati svakodnevica", saopćeno je iz Konzuma.