Komentari (57)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Unistili ste Sarajevsku zicu, da bi sada privatnik mogao da nikluje, cinkari i koristi ostale teske metale u sred Konjica, bez ikakve ekoloske kontrole. SDA-chetnics unistise nam domovinu!
Imate selam od Eurosjaj - Surtec
samo se informisite ko je predsjednik zelenih konjic, i koja je firma u njegovom posjedu i sve ce vam jasno biti. apsurd, predsjednik zelenih = glavni zagadjivac Neretve.
Jadne ribice, mislim da je uzrok velike vrucine, jadne se zive skuhale :'(
Na lokalitetu UNIS a u Konjicu unići rata pušten kolektor za prečišćavanje u rad,Nakon rata taj isti kolektor opštinska vlast prodala u staro željezo a lokaciju prodala jednom od novonastalih gazda.Zsto se sad narode kupaj u prljavoj Neretvi.
I za 10 dana pojeo vuk magarca kao obično., Ko je ikada odgovarao od ovih kabadahija za ovakve postupke?
Spada li ovo u onu fantaziju: Imamo mi ciste vode i prirode kao niko drugi....
Dogodio se čovjekov hir
1000000 KM kazne i da poribe Neretvu za jos toliko...gamqd jedna seljacka
Nije teško ustanoviti ko je potrovo ribu al šta vrijedi kad su kazne minimalneSve dok ne budu kazne se mjerile milon km po firmu nema fajde.
Iz Igman-a ispustaju u rijeku neke otpadne vode.
Odmah ekološka katastrofa....e moj Debilixe
ako je ljudski faktor, DEBELO DA ODGOVARA
Ljudi su krivi,svasta se baca da nam se Allah smiluje
Naj gore sto za ovakve stete niko nema odgovornost , jer su nedodirivi 😡
Zatvor za odgovorne