Komentari (108)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
to fadile vole te bosnjaci
Izolirajte Konjic i Banja Luku, napravite grad karantin
Sta je tu Fadil kriv botino? Sto se pojavio na proslavi pola sata i otiso? Tebi je jedino krivo sto i on nije zarazen i to te boli placenice! Zabava je bila 11og, a djeca prestala ici u skolu 12og, dzuma bila 13og pune dzamije. U nekim dzamijama i po 2000 ljudi, a problem Fadil i 150 ljudi
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Pametnog Fadila Novalica koji predlaze smanjenje plata ljudima u javnom sektoru, a derneci i siri koronu po Sarajevu treba SMJENITI !
@saraj877 .... da ima i malo obraza i stida dao bi sam ostavku . ali obraz đon travolta je to
gdje se mogu nabaviti maske? hvala.
katastrofa! Nemaš gdje nabaviti ni maske ni rukavice!
koji retardus od direktora. *ebo li ga dernek reatardiranog. hapsite sve sa konjičkog partija i sve u karantin na afterparti u trajanju od mjesec dana.
Cujem da je respirator 5 hiljada eura,zar je to puno kad su ljudski zivoti u pitanju.Ali o cemu pricamo futavci nisu ni nabavili testove za coronu
Mmoga ce se djeca iz tog derneka roditi. Jedna cijela generacija 😆
Nije dernek u Konjicu sam za sebe nije smrtni grijeh koliko je grijeh što su svi bili na poslu od 11. do 20. 03. iako su već 15. znali da je čovjek i njegov vozač iz Srbije bili zaraženi i već su pojedini Konjičani imali več 16.03, temperaturu a dalje su skoro cijelu sedmicu bili na poslu i u gradu na opšte čuđenje, ali narod u svakoj porodici ima tamo preko štele nekog zaposlenog i svak je šutio.
Za ovog se znalo i ranije da je pozitivan, ovo je vozac od direktora, covjek prvi u izolaciju otisao, al su ga tek danas testirali
pleme im se zatrlo glavato ......morala se janjetina krkat
Treba zatvoriti konjic ko grad. nema izlaska i ulaska.
Za nepovjerovati kakav primjer neodgovornosti, javasluka ovo sijelo, pobajramica (sta li je vec) u Konjicu?! I to upravo od onih koji bi morali biti perjanice u disciplini i pri postovanju urgentnih mjera. Na_sramotu!!
A sta ce da bute tek da se svi testiraju...
A kreten iz srednjo bosanskog kantona sto je bio na derneku u Konjicu do juce hodao i sirio virus. Danas je on zarazen. Imao kontakte sa najmanje 70 ljudi. Koji bahati kreten moras biti pa tako uraditi. Trebali su ga stanari zgrade u kojoj zivi utuci kovnjivom motkom. Hajde da vidimo sad hoce li krivicno odgovarati i zavrsiti u zatvoru.
Kada ce se vise izlijeciti ovih 40-50 sto su bili medju prvima da rasterete bolnice vec malo ?!?!?!
sta je sa ocem od sekretarice iz gorazda? kojeg su iz sankcionisali tek kad je postao pozitivan na CoV? pri tome "najnormalnije" (citaj kao najnenormalnije) puzao usluge bez ikakve zastite? ta osoba je ujedno i 4 inficirana osoba u Gorazdu
Znaju se imenom i prezimenom svi koji su bili, danima ih niko ne trazi da ih izolira, danima ih niko sve ne testira, a danima stoka hoda okolo i truje i zagadjuje sve redom i nece sami da se prijave. I onda ja da postujem neke odredbe pa sve letim da se pridrzavam i da glumim misa za testiranje pritvorenog. Izlazim, hodam, raspalim rostilj, zivim kao i do sada samo sto ne mogu na kafu negdje otici medju ljude, a ostalo, nema sanse da se zatvorim u kucu.
Osim njih jos stotine ljudi kojima su odredjene mjere izolacije ne postuju i policija ih ne nadje u kucama pa i njih ne kaznjavaju, a meni da lafo provode neke mjere, e pa nece moci gospodo, nece moci.