Komentari (191)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
manja je njemacka administracija od armije podobnih u grasu
sosone vratit u sandzak
gamad kockastih glava i junecih vratova okicenih kajlama se puse gradom
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
U vodovodu treba barem pola otpustiti.Raspisati medjunarodni tender za rjesavanje pitanja snabdijevanja grada vodom. Sarajevo okruzeno planinama i izvorima i cistom vodom a nas ucjenjuje redukcijama saka nesposobnin u ViK-u.
"Sva preduzeća bilježe opadajući trend broja uposlenih, osim "Toplana" gdje je taj broj povećan za četvero novouposlenih." A Vodovod? "...prema podacima ove u Uprave, taj broj je 2015. godine iznosio 865, da bi broj uposlenih u 2016. bio 886."
Pobježe mi komentar https://www.klix.ba/vijesti/bih/nepotizam-u-sarajevskom-vodovodu-politickim-i-rodbinskim-vezama-zaposleno-30-osoba/161212042 I sa konkretnim imenima: https://www.fokus.ba/vijesti/bih/kako-je-direktor-sarajevskog-vodovoda-zaposljavao-rodbinu/559229/
Najveca "uhljupska" kompanija u svijetu. Nikad nisu marke dali za vozni park ili bilo sta, cijeli zivot zive na donacijama, samo uzimaju pare od drzave i nicemu ne sluze, nemaju jedno normalno ( ispravno) voziloi svako malo protestuju i traze jos, malo im... Ugasiti govna....
Impozantna cifra uposleniu u JKP a ništa normalno ne funkcioniše ,prevoz putnika užasan-odvoz smeća i sniježno čišćenje saobračajnica jako loš,naravno zahvaljujući Menadžeru Babuću koji ispunjava želje njegovih stranačkih šefova,proizvodeći od loših šofera i loših radnika još lošije šefove ,čeka nas još teže vrijeme dok rukovodi ovaj menadžment u liku Selima Babića
To je glasacka masinerija. Bilo bi dobro kad bi imali i strukturu. Pretpostavljam da na jednog montera dodje 5 administrativaca od kojih jedan radi a 4-ca su uhljebljeni. Volio bi da grijesim.
Sad ce Kifla da se opet nesto pravda
nije pitanje koliko ih je zaposleno nego STA RADE ?
Hahaha pa jeste li svjesni da "GRAS" i "RAD" imaju više zaposlenih nego ArcelorMittal Zenica, najveća željezara u regionu sa 24h proizvodnjom.
Eto naslova... porucuje da otpuste te ljude? kad ih 700 ostane bez posla reci cete jao Vlade katila, ljude na ulicu salje. Ko bi nam ugodio!
Dvije trecine viska......
99% sanđak
ka kad ovom procitam samo zamislim, 5 trojanaca, 7 malwarea, 10 spywarea na pentium dvici od 64rama dok pokusava otvoriti int. explorer, e to su oni!
@samba kakvi smo mi tako nam je i sve oko nas
50-k vozila a 1500 radnika,moj komsija po 15 dana nejde na posao a dnevnice idu,posebna je prica ljeti dok pravi vikendice....
eto ti znaas jel na bolovanju ili godisnjem
1500... fino. Upregnut ih ko haskije da vuku vagone, biće manji račun za struju.
vagoni su u zeljeznicama
Omladinci a zar vam Novalic nije rekao da nemastate o javnom sektoru?
Velika je razlika koliko ima zaposlenih a koliko uposlenih. Ako su ovi podaci dati zbog interesa javnosti, onda hvala lijepo na tome, isto k'o da niste ni rekli. Javnost zanima koliko ima administracije u tim firmama, a pravi radnici nikad nisu višak.
Jednih i drugih ima 3 put viska
ima 1500 radnika al zato nema novca da se investira u nove tramvaje.. obnove tracnice.. podjem u bolnicu na ilidzu tramvajem i dok stignem do ilidze ispali kamencici iz bubrega.. svi bolovi prestali, a lova ostala u dzepu ljepota..... mi smo ti bolan najpametniji