Komentari (66)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nek mirisu avlije...
SDA talliban je nosio šajkaču u JNA, zatim je nosio beretku, pa američki kačket, sada nosi fes i sve vreme mašta o šeširu.
@BullevarOgnja Bgt sto uvijek pises "SDA taliban" kad dobro znamo da to mislis za sve Bosnjake bili oni u SDA ili ne? Napisi posteno Bosnjak taliban je nosio itd. nema potrebe da nas segregiras.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Smijem se kladiti da ce egoista Pitić odrediti da se Bajram u Foči klanja u podne.
kaki su nikaki fui
Allah te nadogradio
Kakve ba mjere, dzamije petkom pune, mislite da ce za Bajram biti nesto drugacije.!? Pustite vise suplju i nabavite vakcine da psiholoski rat prestane..
Narode pamet u glavu nemojte se sastajati da nebi zavrsili na kcus i znate kkao cete proti onda...drzite distancu, posjetiti rodbinu ali sjedite vani i drzite distancu
Zašto je begova džamija zamalterisana? Vidi se čak i na ovoj slici kako to ružno izgleda.
NE VRAĆAM SE U KONJIC BILA SAM NA TINDERU, DAJ MAMA NOVI SAVJET KAKO DALJE U ŽIVOTU PROPALI MI SVI ŽETONI, KOME DA SE NAKAČIM NA GAJBICU, MOŽDA NEKOME IZ OPČINE ONI ĆE DJELIT LOPATE? POVJERENIKU ZA HUMANU POMOĆ? RECI MAMICE TI SI PROŠLA STANOVA ŠIROM BIVŠE JUGOGOVNOSLAVIJE PA ČAK I HERCEG BOSNE
Šta je vama ludu klixu ko je vama dao pravo da ostaviti komentar o nakon duvanju muda i slični. vlahuluka a mene blokirate za neku sitnicu ili radi idiota damira nikšića.pa brošure takve stvari jer ničija do zore ne gori osim sijalica.
pa valjda ti je jasno kkao klix radi ...samo clanci koji vrijedjaju mogu proci i koji siju mrznju
U normalnim zemljama ovo ne bi trebala biti vijest Teheran
"Ali nigdje, nigdje, nikad, niko nije pronašao stećak na kome Bosanac kleči i moli" https://www.mreza-mira.net/vijesti/kultura/krleza-nigdje-nikad-niko-nije-pronasao-stecak-na-kome-bosanac-kleci-i-moli/
bajram je za one koji su postili ali ne za one koji nisu, nek cekaju prvi maj, to je za njih
a kad je sabah, a kad završava policijski sat?
Lijepije kundura kod dede. To mu unuk poslo iz Amerike?
nrk mirisu avlie nek mirisu bakirovih 100km kad bude delio
Bakir ne deli on djeli
Aa već mirišu baklave...