Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zašto slika zgrade porodilišta u priči o korona virusu?
@zgembou ... to je zarzno na parikovcu.
Cim spomenes imena Javier Solana, Bill Clinton, Wesley Clark Srbima, odmah se u gace useru. NATO je 1999 toliko polomio Srbiju, a nijedan NATO vojnik nije ubijen. Dakle dobili rat na daljinsko upravljanje bez ijednog poginulog. Dotle je Milosevicevim fasistima poginulo najmanje 2000 ljudi uglavnom vojnika i jos su izgubili Kosovo. Da ne kazem sta je mostova, fabrika, tornjeva, relejnih predajnika unisteno. Nezapamceno u ratovanju. Kakav debakl Srpstva
@KelleKulesi Kakvog smisla ovaj tvoj komentar ima? Ajd bogat' pojasni :D ..ok, kontam da i nije napisan da ima smisla sa ovom novonastalom situacijom vezano za ovaj virus. Ali, ajd opet pročitaj šta si napisao i razmisli malo o tome.