Komentari (34)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Okujte ih lancima
Znaci dode neko sa porodicom i oni onda zene i djecu stave u isti sator sa nekim nepoznatim ljudima? Da li to ima ikakvog smisla? Na osnovu cega se vrsi selekcija ko moze da prode dalje a ko zavrsi u satorima, jer ocigledno samo mali broj zavrsi tamo? Moze to jednostavnije i jeftinije. Kada ulazis u drzavu, pokazi dokument izdat u zadnja 24 sata da si zdrav.
136 u satorima - a hiljade ih zadnjih par dana proslo preko granice i poslati "kuci" - neka ih samo 10% od toga prekrsi karantin, eto ti belaja ...
Znaci kod nas u federaciji jos vazi ono , necu nigdje hodat " majke mi "