Komentari (53)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
E SAD DA JA KAŽEM AUTOMATICIMA,1DIS,NENONIHAMA,I SLIČNIM SPODOBAMA! DOBRO JUTRO,NOVI DAN JE SVANUO,A VI ZELENE SPODOBE FEUDALNE DINASTIJE UPRKOS POBJEDI UZ POMOĆ KRAĐE NE ULAZITE U VLAST... ŠTA ĆEMO SAD? JEL VAS STRAH ŠTO VIŠE NEĆE MOĆI PROĆI VAŠ NERAD? BOŠNJAČKI PREPOROD NIJE BOT,BOŠNJAČKI PREPOROD JE NAČIN RAZMIŠLJANJA SVAKOG NORMALNOG INSANA U OVOJ DRŽAVI! ☝️ 🤫
👏👏👏
AL ZNAŠ ŠTA JE PROBLEM,NEĆEMO MI SA VAMA... SVI MI! 😉
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
AaaaaAaaaaaaAAAAAAAaaaa
Prema aktuelnoj projekciji mandata SDA pripada 9, NP šest, NS pet, SDP i SBB četiri, DF tri, NBL dva i BOSS jedan mandat. = 34 ???
Gdje je SDP a najglasniji za formiranje vlasti a nisu ni treci u kantonu
AaaaaAaaaaaaAAAAAAAaaaa
bitno je da ne mogu napraviti vecinu ko napravi koaliciju sa sda neka zaboravi na podrsku glasaca
Dok nam propale spikerice, operne ofajle, propali sportisti s kupljenim diplomama i sada novokomponovani nargila političari vode politiku u kantonu, bit ćemo u kurcu. Laku noć glavni grade.
Na šta li će ličiti koalicija ukoliko se uspiju okupiti zajedno svi osim sda. Koalicija crvenih, narandžastih, do juče zelenih, plavih i ne znam ni ja kakvih sve boja. Baš bih to volio vidjeti.
Ko pise ove clanke??? 1. Prema njihovoj projekciji ima 34 a ne 35 mjesta 2. NS i SDP i SBB četiri. Veznik za veznikom ne ide ( NS,SDP i SBB četiri ) Ni matematike ni gramatike :(
Skupština ima 35 mandata, a ne 34 kako vi pokazujete, NS sleduje 5 mandata, a ne 4 kako vi prikazujete, hvala na pozornosti.
PRVO SUD I TUZILASTVO KS PROCISTITI . DJABA SVE AKO TO NE FUNKCIONISE
Znaci, do Dine je.
Joj, sad kad mirnesovci, listom u muslimane pređu... Ima li vec 4 godine kako su Srbi?
moze voditi, ali nece vlast dobiti aBd
SDA ostvarila cilj, tj. sve polupismene naselila u urabne djelove oko Sarajeva tako da i na taj način utvrdi svoju vladavinu
Ovakvom narodu nista ne treba dati!