Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Imal sta za 4. dozu, 3 mozda nisu dovoljne, treba nam novi booster pa da zavrcemo rukave
e cuj 23.36% hospitaliziranih su vakcinisani, to je previse za vakcinu koja navodno djeluje
Ali u QRcu!
Jel to Kanton ima 340000 stanovnika ??
Fala. Ja sam mislio da je potpuno tek 3
Iskreno,23 posto potpuno vakcinisani u bolnici malo bode oči i čini se puno.To nije ono što je obecano
50% da drzi 23% nije malo
Bravo za KS! 👌
Ljudi zele Johnson vakcine jer je samo potrebna jedna doza. Gdje su tih 50 000 Johnson vakcina sto su trebale doci sredinom novembra od Covax-a?
Doktori sa komentara, ubise vas statistike!
ja i?
Domaca sudzuka tredicionalno susenje Prva klasa Bez aditiva boja i dodatne masnoce Cijena preko 20 kg 10.00 KM po kili Cijena za kilogram 12.00 KM Delikates sudzuka premium kvalitete ------- 16 KM/Kg (ogranicene kolicine) https://www.olx.ba/artikal/40693346/sudzuka-kulen-sudjuk-sudjuka-sudzuk/
Svaka čast 👍
Psihijatri trljaju ruke, u narednim dekadama imat će pune ruke posla.
Nece me niko ubijediti da oni koji vide sve ovo imaju i tim psihijatara koji odlucuje kad povecati tenzije, kad olabaviti itd.
Vode*