Komentari (75)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Premalo, kakav je nered po pitanju parkiranja i zaustavljanja. Pogotovo na Ilidzi. Imamo jedan drugi problem, a to je totalno losa i zaostala infrastruktura u kombinaciji sa jednim haosom u pravilima i postivanju istih. Za sve je kriva nefunkcionalna vlast - dakle nista novo.
Moj krs mozete komotno zadrzati i pusite mi kitu:-)))
Vlasnik terenca E57-T-933 , u jednoj od najzagušenijih ulica Marijin Dvora, Ulica Dolina, bukvalno svaki dan parkira vozilo preko dva obilježena mjesta, i to traje godinama. Na trotoar je izbacio stolove iz kafane i ometa i onako tijesan prolaz pješacima, i to takođe traje godinama. Normalni, civilizovani građani su budale, drski otimači javnih površina i uzuirpatori su bogovi u Sarajevu...
blizu je policija pa prijavi
Zakonski je zabranjenjo da se stavlja blokada na tockove jer oni nemaju pravo da onesposobe necije privatno vlasnistvo. Ista stvar je sa paukom. Pauk ne smije dici auto sa parkinga iako vlasnik nije platio parking. Ima pravo da podigne auto samo ako vozilo smeta da se saobracaj nesmetano odvija ili ako je parkirano na nedozvoljeno mjesto. Oni u oba slucaja smiju samo kaznu pisati i nista vise. Procitajte nas zakon i sve ce vam biti jasno.
Joj sad ce svi nevozaci i oni koji nemaju para za kola da se ukljuce u diskusiju. Tacno slican profil ljudi otvara ove clanke kao i one o cigarama. Frustrirani, sami, dosadni i nepopularni
Realno ih toliko svakoga dana mogu postaviti u centru Sarajeva, oko Fis, Kantona, niko ne placa parking i sve automobili budjetskih uhljeba. Da im je cilj svakog dana bi ih toliko mogli postaviti, ali im to ocito nije interes, nego ponekad neku selektivno stave.
jeftinije vec cijeli dan placati parkiranje
Zato ja uvijek nosim mašinu za rezanje metala u gepeku.
hahah u brzini citanja izostavih 6 mjeseci.. i sad kontam ajj yebo te pa gdje sam parkirao. 😂😂
Kmeeeeee,ma nemojte kažnjavati klošare koji ne poštuju nikakav red.Ma neeee.Ljudska prava,kmeeeee.
@MorningGlory zvini,nisam upratio ☺
@DamirDingospo Paore nepismeni,novi je zakon o prekršajima.Kazne više ne zastarjevaju nakon 5 godina .Kad budeš morao produžiti dokumente -vozačku ili pasoš prvo ćeš morati da platiš.
Procitaj te text, ne radi se ovde o vozilima po trotoarima, nedozvoljeno oarkiranim, nego rad stavlja lisice iskljucivo na vozila koja su na mjestu za parkiranje, a nisu platili parking.
@lilimarlen prodali su duplo mjesecnih parkinga za stanare nego sto ih imaju, platis 55 km i nemas gdje parkirat, iste dodatno naplacuju dnevno i jos pucaju lisice. Marza 1000% a ne u cilju rijesenja nego u cilju uzimanja lopatom.
@hmmmmmm zivim tu, imam taj problem, treba im staviti lisice, ali nije namjera da se rijesi problem, nego da se uzmu pare. Jedno mjesto se proda sto puta na sto nacina. Mjesecno, dnevno, satno, lisice....
Po pravilu svaki objekat tj svaka zgrada mora imati koliko stanara toliko i mjesta u garazi koje dakako kod nas ne postoje. A to sto se vecina auta vozi po gradu i kojekuda bez veze je druga prica. Dolaskom SDA na vlast standard gradjana se se 12 puta vise podigao od prethodnog sto je jedan od uzroka vecem broju automobila u Sar. Kantonu
@bosona.info evo upravo ti jedan taj pukao minus hahahahahahah na tvoj realan i objektivan kometar.
Zamijeniš točak i riješen problem.
Samo uzimanje para na sto nacina pod krinkom uvodenja reda
Jkp rad uhljebska organizacija posto imaju ododatne uhljebe moraju namirit dodatnu lovu