Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Naredne skolske godine ocekujem uvodjenje osnoev nukleane fizike u prvi razred, nemoj da me razocarate! Majku vam nesposobnu, samo sirite gradivo a djeca izlaze iz skoel nepismena!
bitno je zaposliti jos vise kadra a koliko to ima smisla niko ne smije ni da pita
@animus Treba dijete od 5 godina da uci engleski, ne zna ni svoj jezik pricati, jos tepaju! Crkli daBog da ovi sto izmisaljaju ove programe da uhljebe svoje iz hiperprodukcije nastavnog kadra :( Jadna djeca :(
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Kako li su ovi zamislili da učiteljice pred penziju drže časove iz informatike nakon jednodnevne edukacije? Pitanje je kome će biti veća zbrka u glavi, učiteljici ili učenicima?
Učiteljice pred penziju? Otkad ti nisi bio pred ili u osnovnoj školi iz bilo kog razloga? Većina učiteljica su mlade žene, i ne znam o kakvoj jednodnevnoj edukaciji pričaš. Trenutno djeca u školi imaju bolje uslove i tretman nego što sam ja imao.
Da je pročitao članak u potpunosti ne bi postavljao ovako glupo pitanje. Novouvedene časove će držati nastavnici a ne učitelji.
svaka cast... od četvrtka
svaka cast... od četvrtka
djeca su zakon
Nazadne balije se bune protiv informatike i engleskog. Zanimljivo, raspišite kakav referendum pa se izjasnite hoćete li da uče turski ili arapski, izborite se za dodatne časove vjeronauke, a možete negdje ubaciti i marksizam, nije on vama mrzak mamaru vam crvenu.
Svaka čast za tjelesni odgoj, ali engleski i informatika u prvom je lomljenje kičme djeci zarad dodatnih časova nastavnicima. Zar nije bilo jednostavije smanjit normu časova za jedan ili dva i ubaciti neku fakultativnu aktivnost???
Ja se sjecam iz osnovne , sta je raje nepismene izaslo boze sacuvaj i dan danas kad se furaju na beogradski sindikat , pisu po fb "sistem te laze nevjeruj stati kaze" hahahaha
Steta,sve se lomi na ovoj djeci.
Šta se lomi? Lomi se jedino to što su profesori zaostale komunjare koje misle da Boga drže za skrotum.
Više predmeta, manje znanja!
...za Njemačku nije bitna škola, samo radi i bit češ priznat