Komentari (44)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sjecate li se na samom pocetku kad su naslovi bili "čak dvoje u Sarajevu" pa su se trazila imena, gdje su se i kako zarazili, ko su im kontakti, njihova radna mjesta, itd. ... sada je "samo".
Upravo tako. To govori da smo iz strogih prepadnutih pesimista postali 'optimistični' i to je dobar znak.
To znaci i da je prosla godina i cetiri mjeseca od pocetka bolesti, totalno nepoznate u pocetku, koja je u ne tako dalekoj Italiji uzimala ogorman broj zivota, pa smo se uhvatili u kostac s njom koliko - toliko uspjesno, saznali dosta o njoj, vakcine su napravljene itd.
Imena imena,ko su ta dvojica hahaha
Hvala Bogu pa se smirila situacija
Izgleda da mjere djeluju? Uvijek sam znao da će nam struka - prije li kasnije - podariti vječni život.
Bravo za Vladu KS.
Ma ja....Blago namaaaaa, bolji smo od najboljih. Ima li ovo veze sa ogromnim brojem zdravstvenih radnika koji su na odmorima ili vikend pa budemo iznenadjeni utorak, srijeda, cetvrtak....onako, pitam se.
Kada ce ta ogromna kolicina vakcina ??? Samo lazu
Ovo je intresantno napisano da je juce hedna osob BILA preminula,sto meni znaci bila i vise nije.
Uporno lazete
Cijepio se ne cijepio - na isto ti dođe. U Japanu se cijepilo samo 6 % stanovnika (vjerovatno je to zato što Japanci nisu u poziciji da čitaju klix, i Avaz, gledaju Face i N1), a naši glupsoni potrčali u BG.
Lipe cvatu, sve je isto ko i lani. S jeseni Jovo na novo. U novembru opet 100 mrtvih dnevno, pa ce se smiriti nwtom U januaru. Februar do aprila Bergamo i tako U nedogled
yako je uvijek i bilo
I sta cemo sad. Ne kontam. Bas cudno. Ja sam navikao po 500+..
Da nam sto prije ozdrave ovo dvoje Ako Bog da i da nema zaraženih...Amin!
Svaka cast Forto.. Nikad manje zarazenih
Od pocetka nije bilo manje zarazenih Bravo Forto!
A STAE OVO
Prosla korona
Jel to sad presjek stanja ili? Hahahahahaahahahaha
Sad će Fadil izaći i reći kako je SDA i KCUS pobijedila koronu. 🤮🤮🤮