Komentari (73)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa jeste najvise ali ne fali Bogami ni ostalih, a de malo u RS-u napravite analizu. Koliko radi bosnjaka i hrvata u javnim institucijama!
Sarajevo treba da bude primjer ostatku države jer predstavlja centar i glavni grad države Bosne i Hercegovine.Usprkos Genocidu i svom zlu koje su Bošnjaci pretrpjeli u agresiji, Bošnjaci bi trebali pokazati pozitivnu diskriminaciju prema svojim komšijama, građanima koji se izjašnjavaju kao Srbi i Hrvati u Kantonu Sarajevo.
uhljeb je uhljeb, iz kojeg god tora dolazio
Normalno Bošnjaci su većina. A zašto ne izvršite provjeru u Republici srpskoj. Tamo je većina srba zaposleno pa niko ne pravi problem.
puno to 3% uskoro 0,03. ako Bog da.
I tih 5% Hrvata i 3% Srba su većinom Bošnjaci koji su se pisali kao Srbi i Hrvati zbog radnih mjesta.
Ovo je laz sto posto, jedino da su pravoslavci stavili da su Bosnjaci. Pa je zbog toga brojka takva kakva jest.
PROTJERAR 18,7 BAGRU U ANADOLIJU!!!!!!!
Gdje su sad zagovornici popisa iz 1991 godine?
Mislim da je ovo u redu jer odražava nacionalnu strukturu prema popisu iz 2013. Ali čemu onda ona galama o primjeni popisa iz 1991. Principijelnost ili licemjerje pitanje je sad
to je jedno 1000 više nego sto je zaista potrebno :=)
i svi stalno viču ŠTAIMA.
Ne znam je li više multi ili kulti... :-D
pa naravno da ce bit najvise bosnjaka u Sarajevu, svakako i ima bajvise bosnjaka u BiH, gdje ce se onda zaposljavati ako ne u Sarajevo? hoce li mozda u Banja Luku ili u Mostar? Treba Kojovica smijeniti pod hitno!!!
pa logicno, najvise bosnjaka ima, treba opet postaviti srbe da nam kroje kapu kao za vrijeme tite jel?
gledaj srba sto pucaju minuse, hocu reci bosnjaka pravoslavaca
Tih 7% ostalih su takođe Bošnjaci. Znači 92% Bošnjaka.
@burgija tako a i kao fol ovi 5 posto hrvata i 3 posto srba su neki hasani muslimani naveli formalno da su hrvati ili srbi
@Saurizio koliko ima u sirokom bosnjaka ili srba a?
Dajte vise krenite sa promjenama ne igrajte se sa glasovima sto smo vam dali