Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
I po ko zna koji put skupljaju vam se uzorci po nekoliko dana. Stvarno nesposobnost koju prikazuju je nevjerovatna.
Joj kako se glupirate. Pa ako je prije 14 dana bilo 400 zarazenih, uz to da nema retestiranja, a danas 370 zarazenih, logicno je da ce biti vise oporavljenig. Cista matematika.
I tako nista se ne desava...uopce nista.
Znaci virus stagnira ili se pomalo povlaci
Hajmo ovce skidajte maske, corona prolazi...
jes je Meha razvuko
Tacno nova zora. BRAVO SARAJEVOOOOO
Lazi, lazi lazi-te, vi to znate najbolje....
Kako znaju ko se oporavio ? Nema retestiranja. Ovo mi liči na onaj vic o Muji u gentleman club-u gdje igraju poker bez pokazivanja karata.
valja sad popustit ovce da se potrosi ono malo sto ima pred novu godinu pa onda u torove opet
Ne brabonjajte.
Konstanta od 30% novozarazenih je svakodnevna.
U Federaciji ne radni dan a u drugom entitetu vječno ne radni jer na klixu više ovih iz manjeg entiteta ispoljavaju svoju mržnju prema JEDNOJ I JEDINOJ BOSNI I HERCEGOVINI (doduše ima ima ih i sa juga koji glume da su iz manjeg entiteta.