Komentari (116)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zelimo istragu o respiratorima, zelimo da se o tome prica, zelimo da se o tome pise, zelimo da se nikad ne ponovi.
Za respiratore hocemo presudu! A nije jos vrijeme za kafice i baste kad je lockdown dao rezultat.
eh moj sinko...drzavni uhljebi iz stranacke udba s kupljenim diplomama su imali godinu dana za unistavanje dokaza oko te pljacke i ubistava...tako da su sada istrage i sudski procesi bez rezultata...
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Želim svima brz oporavak,da se vrate svojim porodicama,živi sretni i nasmijani
Amin...samo čudno je sve brzo doslo do oporavaka umanjen broj,imam osjecaj da su namjerno ljude ubijali...
kratkoročan rezultat koji se brzo može pogoršati. Dok ne budemo svi vakcinisani ili barem dvije trecine, nema napretka
Kakve mjere dale rezultate klošari sa klixa? I oni valovi/ talasi prije su prošli bez idiotskih mjera.
Manje od hiljadu testiranih...
"da se nikad n ponovi" kaze frajer, kod nas se nista ne ponavlja druze, uvjek novi nacini za zajeb i kiks
u općoj 1 smrtni slučaj.. u kcus 10....strasno
U Opštoj biraju koga će primiti, a koga poslati u Podhrastove.
Zato sad kad se ukinu mjere biti ce opet veliko povecanje. Nema kafica i teretana bazena dok ne bude vakcinisanja
Skinite te trake zaštitne sa prozora, zapeknu od sunca :)
Najvise "volim" ove SDA botove kad se upale i dislajkuju istinu hahahahahahahha
Žuto ridjobradi doselio se sa Ade Ciganlije tačnije Dorćola a njegova žućka Golubovci pored Podgorice jedno selo. I oni kao takvi vladaju Bosnjackom Monarhijom od Vogosce do Tarčina!!! Jer su cijelu Bosnu prepustili onima koji zele njenu podjelu i raspad. Eto moje Bosnje daj te im glas opet pa da za 5 godina nemate ni svoju avliju a kamoli opcinu a ni drzavu!!! Aferim Bosnjo
Samo da vidiš ko u državnim ustanovama predstavlja Bošnjake. Sve dezerteri, podrumsši i beskičmenjaci, čast izuzecima. Nije ni to slučajno. Bošnjak se tu više ne pita nizašto.
Ukoliko ne bude presuda i zatvora u slucaju respiratori tj. Ventilatori onda ova drzava treba da nestane nema razloga da postoji!!! Zašto ce sud ako nece presuditi ocigledni masakr u UKCS. Zalosno je da BIH vode dvoje ljudi koji po rodjenju uopste nisu Bosanci, Bakir iz srbije Sebija iz Crne gore??? Pa Bosanci jeste li na to spali da vam dosle vode Politiku. Jad i tuga!!!!
Naravno daje smanjen kad su pomrli.
Hahhahaahhahhahaah sa 2300 neki dan odjednom na manje od 100 pa koga bolan hebete u zdrav mozak. Tačno nema veceg zla za Bosnjake od setinja i govana iz SDA. Fujjjjjjjjjjjjjj smradovi licimjerni
2300 je na nivou BiH ovo na nivou KS
Duševno i psihičko olakšanje definitivno
Pored ovog zla pojavili su se i medicinski prevaranti koji vas pregledaju a da ne skinete ni kaputa sa sebe masu nekim kuglama oko glave sve vam pregledaju iz kapi krvi, stanete na mesinganu ploču i sve vam kažu cak i da ostavite od 200 do 500KM. Ima ih svih boja laptop i izmišljene dijagnoze i deru narod uzduz i poprijeko. Pljačka do bola i niko im ne moze ništa.
Toliko je ova praksa uzela maha da nam vise ne trebaju ni laboratorije ni CT, ni Rentgen, ni Magnetna rezonanca, ma nista sve zatvoriti samo prevarante pustiti da nam uzmu i dušu i pare. Fuj.
Treba hina stimulirati da oderu Bošnje i sve Neopredljene do golih creva ::))
Jucer sam rekao danas je 100 a sutra ide ispod 100. Hvala