Komentari (38)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
U tuzlanskom domu zdravlja nece da se jave na telefon. Navodno rade od 8 -14 sati. I kad ih zoves, oni neće da se jave, cijelo vrijeme je linija zauzeta. To nije moguće, pacijenti imaju po 300 neuspjesnih poziva na telefone 035/368 471 i 368 428. Sjedite u auto, otiđite u HES i recite da necete izaci dok ne testiraju. Neka zovu osiguranje, neka zovu i MUP, neka policija pise službenu zabilješku, oni čine krivično djelo iz čl. 232. KZ FBIH.
@Drinski hvala advokat
prije cu ronalda dobiti na telefon nego HES
Evo sjedimo kuci, bolujemo od corone, dobro smo, samo jedna osoba ima blazu upalu pluca... Nije za zajebanciju kako smo mislili, naporno je i dugotrajno. Cuvajte se.
Znaci novih 79 dnevno a preko 400 oporavljenih :) divan dan, budite sretni i zahvalni.
I ovi nasi skontali da ne trebaju vise da nam se s*ru u zivot. Manje testirani, manje zarazenih. Otvorene nam granice svugdje. Falim te Boze
Prebolio sam koronu prije nekih 7 dana sam izasao iz izolacije, osjecao sam bol u plucima ni mirisa ni okusa temperuru skines pa se vrati za sat i sve tako, nemocan si kao nikad do sad, u mojih 19 godina zivota nista me gore nije uhvatilo, ali evo prelezao sam i kazem da se ne moze zatvarati pa mora se i od neceg zivjeti, oni su gresku napravili kad su prvi put zatvorili
@Gutloook15156162 takve iste simptome rodica imala otisla u dom zdravlja usla u ordinaciju kaze doktore imam te i te simptome i mislim da imam koronu,kaze doktor hajde da vas pregledam i pomocu stetoskopa i stapica za pregled grla ustanovio je da nije pozitivna na COVID 19
Prodjose izbori, prodje i korona. Pred glasanje po 70 mrtvih dnevno.
Konstantno je 30% pozitivnih od broja testiranih,kako ovdje tako i u regionu.
kako nije bilo zrtava u posljednja 24h a juce objavili da je predsjednik Željeznicara umro od posljedica COVID-a.. ko je ovdje lud? 🤔😪
Imam utisak da odjeli bolnica za Covid pacijente, izolatoriji i slično nikoga ne izliječe. Ti isti pacijenti bi se izliječili i kod kuće. Oni koji bi umrli kod kuće, umru i na Podhrastovima. Trebalo bi doktore vratiti redovnom poslu, sve mjere ukinuti i vratiti se normalnom životu. Sve je ovo velika zabluda, a možda i velika prevara.
PRESKOCITE SVI 10 DANA KAFA I HODANJA ODMA.CE BITI BOLJE. CUVAJTE ZDRAVLJE SVOJIH RODITELJA NEKA VAM TO BUDE PRIORITET.
Dobro je polakk se smanjuje
Na forumu KLIX-a o Covid-19, nekakav nick "ADSUBZERO" kaže da sve treba zatvoriti, a on će isprositi za svoje dijete dvije-tri marke da ne bude gladno. Od uhljeba, a prosjaka u duši ne treba ni očekivati ništa drugo. ADSUBZERO, MOGY87 i sličnih desetak uhljeba veće osam mjeseci tipkaju od jutra do mraka na forumu, a država im isplaćuje plate!
Mi smo se procentualno po broju smrtnih slučajeva na dnevnoj bazi izjednačili s Italijom. Nas ima 3.5 miliona i dnevno 70 umrlih, njih 60 miliona i hiljadu umrlih. Procentualno je identično.
Lazi me lazi vjerovat cu sve
Kaze korona odmorit ce pred praznike pa ce opet