Komentari (43)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
bez panike...kazu fikretovi respiratori rade ko sat proizveden u nemiloj...
Sreca Sda/Df misle na nas i vole nas. Nabavice nam najbolje vakcine na trzistu po najnizoj cijeni. Hahahahahaha
saosjecam se sa svakom porodicom, moji je bio na rubu neinvazivne ventilacije pa kako je teska bila situacija, kako je tek ovima sto su na neinvazivnoj i invazivnoj, nek im Dragi Allah olakša
Hvala Bogu sve manje ljudi na respiratoru je jedna osoba.
Sarajevo treba hitno zatvoriti i staviti u karentenu najmanje 14 dana.
KS na pragu kolektivnog imuniteta..
Broj aktivnih slucajeva?
93 osobe od 229 je 54%?? Zanimljiva matematika klix novinara.
Klix providni ste. Nigdje niste objavili Fortinu blamažu za Sovjetski Savez. Da se neko drugi tako prosuo, vi bi ubijali narod time i 15 dana narod maltletirali tekstovima o tome. Sramno i nisko od vas. Vi ste definitivno najgori mediji u BiH
Svi naručili vakcine,a samo nasa prokleta politička BIH čeka sadaku 😂😂😂😂😂
ima li Cerkeza gdje,sta kaze na ovo sve... Stanje uredno !!!!
Dakle ulazimo u novi pik. Što god da čovjek napiše viška je.
Mi smo peak imali u novembru i decembru mjesecu i nema nikakve logike da ga ponovo imamo dva mjeseca kasnije što me navodi na dva zaključka: ili su brojeve lagali u decembru ili ih lažu sad. Iako nije jasno koliko traje imunitet nakon izlječenja ono što je sigurno je da traje duže od dva mjeseca.
Gdje su vakcine nanu vam u opanke lopovsku?
Poznato je da je period februar/mart pogodan za respiratorne bolesti.Nema to veze sa mjerama i nepoštovanjem.On se jednako ne poštuju od jeseni.Uspaničili ste ljude pa sada imate opet porast testiranja i straha pomiješan sa stvarnim talasom. Šta bi sa gripom? Kladimo se da će talas opet za mjesec pasti, ali ne zbog poštovanja mjera kako će se nadležni hvaliti.
Hercegovacki tajkuni imaju vakcine.KS je pun paaara.Evo racunaju sebi 'DOBIT' i od Tuzlanske struje(Zasto Tuzlanske, zasto ne BH struje!!?) Hajmo pipa i ostala ekipa!'Hajmo sta je? Pare na sunce....Najbogatiji u najvaznijim opstinama, GDJE SU PARE?!?
Kazu u kapitalizmu lova je lova...ahaaa, ok.Verlabe crni Verlabe, mogao si raditi fino i bez ventilatora...a sada, ces na stub srama!Ako JEDAN, znaci JEDAN vas zaposlenik, kaze jednu rijec koju tuzilac hrabri uzme kao SAZNANJE, ONDA VAM NE GINE 'ORGANIZACIJA' Saberemo li tuzbe za zdravlje, onda vam ne gine zabrana, krivicna i materijalna ODGOVORNOST!!!
@Ramiz @Automatic @ Glas naroda...sve se memorise.Pronacicemo vas.Necte moci pod ELENINE suknje.Majke mi, ne bih vam bio u kozi ....Ovakve teme bih ja preskocio.Dovoljna je jedna vasa rijec/saznanje, rijec u vezi ovog kriminalnog portfolija hapanja u EPIDEMIJI.To ti dodje kao istrebljenje, nesto kao masovno ubistvo.S tim u vezi, necete proci NEKAZNJENO!!! Pratimo vas!....
Kazu u kapitalizmu lova je lova...ahaaa, ok.Verlabe crni Verlabe, mogao si raditi fino i bez ventilatora...a sada, ces na stub srama!Ako JEDAN, znaci JEDAN vas zaposlenik, kaze jednu rijec koju tuzilac hrabri uzme kao SAZNANJE, ONDA VAM NE GINE 'ORGANIZACIJA' Saberemo li tuzbe za zdravlje, onda vam ne gine zabrana, krivicna i materijalna ODGOVORNOST!!!