Komentari (39)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Koliko je umro bez COVIDA to me zanima!?? hvala
60 dnevno umire...zamisli da je neko od tih 60 clan tvoje porodice pa ne bi ovake nebuloze pisao.
@prezgodan Ako si ti praznoglav,što jeste činjenica,bar imaj razumijevanja prema medicinskim radnicima koji ginu od posla već mjesecima pomažući starijim osobama i onima koji imaju većih problema za koronom,samo to pokušaj.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Pa Jel realno da svako jutro ima članak sa ovom statistikom? Zašto svako jutro nema članak o statusu afere respiratora? Zašto svako jutro nema članak zašto nisu povećali broj prijevoznih vozila gradskog saobraćaja? Zašto svako jutro nema članak o tome zašto doktori ne odgovaraju na telefone?
R broj koji pokazuje koliko osoba zarazi jedan zaraženi trenutno je 0,88. - Ukoliko je taj broj veći od jedan bolest se eksponencijalno širi. Ako je manji od jedan, pandemija se postupno gasi i u konačnici završava.
Procenti kažu da uopšte nema smanjenja zaraženi na ovo dodat ne testirane i vidiš da je zajebano ali hajde nekima je najbitnije da mogu na šišu...
Može li mi neko objasniti kako je na podhrastovima 228 pacijenata kada je kapacitet bolnice 100 ležaja?
mislim da ce nam nestati ovih testova i da ce sirotinja umirati u svojim kucama....samo se testiraju fudbaleri politicari i to sve od srbiguza.......šaban liga se igra a oni se testiraju...
radi se o trovanju, ne o virusu jod+ hlor dioksid+ zeolit
smanjuje se,jer nas sandzaklija ima 200hiljada, dali smo sarajevu poseban imunitet, do 2022 dolazi nas u naše sarajevo još 100hiljada
842 : 4 = 210,5
E ovo je vec pomak....Ako sutra ne bude po starom.
Hvala Bogu, izgleda da ide na bolje a uskoro će i vakcina aBd tako da bi ovo do ljeta trebalo biti okej, nadam se :)
@LoSSiN pa vakcina kod nas nece stici do 2022 godine. Barem do svakog stavnovnika. Ko ce to platiti. Budi razumni ljudi. Oni nasi lopovi nemaju za ove vakcine. I onda ce morat gradjani placati masno.
@LoSSiN ako uzmemo da se u prosjeku vratimo oko 215 dnevno napredak je ako se zaustavio rast.
28.11-01.12, znaci dnevno oko 60tak. I previse je nejasnoca, zapetljaja I muljaza
@gooUser1584556468 ma cijeli svijet mulja. Da bi ti mujo iz visoke dubice bio podredjen njihovim naredjenjima.
Sta reci kome se pozaliti.....
Samo smanjit testiranja i nema zime.