Komentari (99)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Samo mi nije jasno gdje ides u pm kad nemas gdje ni otici ni sta kupiti...
@posljednjinerv još poslije 18h 😑
@posljednjinerv do dilera
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Pa eto radi takvih cu ja sjedit u kuci jos mjesec ko budala
vidim policija je nabavila nove dzipove za svoje višu strukturu.... ima se, može se....
pošteno.... ta će njima ko govorit sta da rade.... ljudi ako se osjecaju zdravo nek hodaju, ako dobiju temperaturu nek idu po krevet.... u neki salon namjestaja
Samo imena daj...Dabogda im se loza i sjeme zatrlo citavo.
Udri po džepu i još u zatvor pa ćeš da vidiš kako se poštuje zakon i red!
Nisu nesavjensi nego ne mogu u kuci vise, nismo papagaji da mozemo u kavezu zivit
Sve pohapsiti i staviti na težak da kopaju ugalj
Kazne od 100-2000 Maraka? A oni koji krse policijski sat fiksno 500 !! Dakle potencijalni prenositelj virusa moze proci jeftinije od nekog gradjanina koji je izveo psa u šetnju. ???
pita li se neko dali te osobe imaju majku,koja je nepokretna ili stara,pa ovo vrijeme provodi kod nje.Ili je neko otisao kod roditelja,jer trenutno ne radi,pa zasto ne biti sa svojima.Ili mozda nisu culi policiju pri vrsenju provjere,ima osoba sa slabim sluhom.Ali najlakse je napisati nisu zateceni na adresi stanovanja,i hajde odmah da ih spalimo na lomaci.mozda da se neko potrudi da kontaktira te osobe,pa ako su zaista bas tu trebali biti,a nisu,ok hajde onda da palimo lomacu ;)
Hitno objaviti listu svih koji su prekrsili mjeru samoizolacije, pa da im komsije kaznu odrede!
od 100 do 2000km kazne .... premalo brate premalo sto je najjace ne mora je uopste platiti moze komotno da je ne plati 2-3 god i moze se laganini nastaviti setkati dalje i zarazavati ljude okolo divno stvarno divnoooo drzava trenutno ovom nesposobnoscu provodi genocid
Zatvori govna
ZATVOR!!!
Kako da prijavim-o kad ne znamo ni ko je u IZOLACIJI.
U zatvor!
pohvatajte ih i sa migrantima ih zatvorite u kampove, majku im iebem maloumnu