Komentari (34)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
bh strucnjaci sa kupljenim diplomima prave i projektuju autoputeve a narod ih nagradi bravo
ma nismo bolje ni zasluzili
nishta se nebrinte. inzko joh nidje nie izrazijo zabrinutost tako dae ovo samo pichkin dim
OSTAVKA SOLAKA SMRADA KOJI SJEDI U SARAJEVU
Da ste umjesto topsa, kafe i secera birali ljude koji su pametni i koji znaju da rade, a ne ove tender lopove, ne bi se ovo desilo. Padne 5 cm kise, stanje elementarne nepogode. 5 uragana pokosi Ameriku u 10 dana, 12. dan se vratilo sve u normalu. Lijepa nam je zemlja ali odvratna drzava i narod.
@TurskoJeSveDoBeca NISI TI KRIV STO SI IMBECIL, MAJKA PRIRODA I OTAC KARIKATURISTA
Koliko se zna Auto cestama upravlja Faraon, odnosno njegov covjek u njegovom resoru.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Akcize, cestarine i jos guzenja gradana ali opet nije krezubi seljak koji je doso u grad, kad je skupio pare od prodavanja sira pored ceste, nece naucit nista osim krasti i lagati. Instaliraju se u JP i samo palamude a nisu u stanju od silnih donacija i poreza kilometar kvalitetnog puta izgradit a da se ne raspadne poslije prve blage padavine.
Sve će to narod da plati