Komentari (122)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa nisu imali ni prosle godine, isto ovako pred Novu bila senzacija na internetu.. i nema potrebe da svaka opcina, ili mjesto pravi javne doceke i baca velike pare na to, to nikad i nije bila praksa svakako
Munafickom Bosnji zao palestinaca a jedva ceka 31.12.da konzumira cionisticke proizvode, kulturu i nacin zivota. I onda ce Bosnjo kada dodje Ramazan malo slegnuti ramenima da prevari sve nas kako je on u zuhdu tj.bogobojaznosti, pa za Bajram i posle Bajrama Bosnjo opet ide putem poroka, strasti i ismijavanja Allahovih naredba i zabrana.
3919...to je cionisticki praznik. Musliman je onaj ko slijedi Allahovu Knjigu. Vi slijedite sejtana
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
skupljaju se politicki poeni na jadnom palestinskom narodu... haram vam bilo
Da se tako borite za bh gradjane gdje bi nam bio kraj...
Kojo si ti klinac da haramis, da nisi narkoman hadzifejzovic kada je krao zekat po USA pa haramio ostalima
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Cuj to za palestinu koga bolan briga za palestinu imas li ti sta pojest popit ide nova god.
Sve super, al sto povezujete Novu Godinu sa Palestinom?! A rohinje, a ostali muslimanski narod sto sirom svijeta pati, oni vas ne interesuju, ili ste malo fulili koncept?!
Ovaj zivot je mali i treba narod da se veseli.I mi smo bili gadjani ,ubijani valjali se po blatu i nije nas niko zalio.Zato trebamo se veselit kolko mozemo ,a ne samo nekakve dane zalosti pravit.
Zašto uopšte igdje mi Bošnjaci organizujemo javne dočeke nove godine? Što će nam to uopšte? Ok mi je i izaci tu veče ili organizovati nešto kucieza ekipu ali bine koncerti nekakva ludila, gomile para iz budžeta potrošiti na to ne vidim smisao.
Ovako bi trebali svi nacelnici i gradonacelniici ugledat se na Kakanj. Zar je bitnijia jedna noc proslave nove godine od dijece i nevinih civila koji ginu svaki dan u Taj nova bi dobro dosao toj djeci i njihovim roditeljima a poslali bi jedinstvenu poruku svijetu da nam je stalo do zivota te djece. A novih godina ce biti i slavit ce se.
Skupljaju pare za Hamas?
Svi smo mi Hamas. Bojte se! ☝️
Tako trbaju i ostali gradovi pogotovu Sarajevo koje je preživjelo sudbinu Gaze.
Ma 100%, mislim da se svi svjetski gradovi trebaju ugledati na Kakanj, koji je ranijih godina u svijetu bio prepoznatljiv po novogodisnjem programu i raznovrsnim sadrzajima, za koje su građani "ove godine" uskraceni zbog humanitarnih razloga... Ovo je narod za Audicije hahahaha
To se kaze nema zaintresiranih, bema novca, ali zbog Palestine,. Bar taj dan treba misliti na gradjane. Razveseliti ih.
U Kaknju ce svakako biti mevlud,kao i svake godine ,ha novu godinu me uopce ne interesuje ,to nije moj praznik svakako....
Bravo Kakanj..Tako je..Tuga vidjeti ubijanje naroda Palestine.Zar je nekome do slavlja?
nikakav problem sa odlukom općinskog vijeća Kaknja. muslimani u svojih 23,7% imaju potpuno pravo da nešto slave ili ne slave. njihov izbor.
BRAVO!!!!!
Uzasno je sta je SDA olos uradio i radi ovoj drzavi. Jadni narod sto mora sve ovo da trpi.
Auuuu ovako se manifestuje SDA vjerska politika. O kakvoj gradjanskoj drzavi i priblizavanju EU se ovde radi. Iako svi vec sve znaju, nek ste to pokazali ovako javno.
EU se približava zakonima i vladavinom prava a kulturološki nikada. Imamo mi svoju kulturu i nikome se prilagođavati nećemo. Sta je neko mislio, da ćemo se približavati EU adventom i pjevajući đingl bels? Ma more marš, kad pustim Safeta i šehidski pa me pogodi, pitam staru gdje sam zakopao automat.
Procitam par komentara...Mi smo narod za izucavanje