Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mlati ološ iz bangladeša ako ima ko normalan u toj bosni!
I onda vi baliye serete protiv HR policije? Jeste gamad pogana, dabogda vam se svi u porodice priženili
Dosli da tuku starice
Uništiti će muslimanska braća bošnje....ima da okupiraju trokutistan...
Da..i?
Ma ratno stanje u Bangladeshu.
To je ono sto je prijavljeno, onda zamisli koja je stvarna cifra ljudi bez identiteta, nejasnih namjera, i nepoznate proslosti medju nama. Citava jedna armija vojno sposobnih muskaraca, nekad bi se za to koristio pojam INVAZIJA, danas je eto to migracija.
@BIMDDC200200 nesto slicno kao sto su recimo Varvari po Rimu setali, pa onda Huni, a i Mongoli od Evrope do Japana...drugacija vremena, drugacija terminologija vjerovatno, a sa obzirom da uveliko vrse pljacke, a nerijetko i nasilje, dobro je nama sa njima.
E cuj banglades