Komentari (228)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Efikasniji nacin prenosenja zaraze od ovoga ne postoji. Putuje se po najmanje 25 sati u jednom smjeru. Sasvim dovoljno vremena da jedna zarazena osoba zarazi jos najmanje 100 drugih. A da ne govorim o tome kako na ovim putovanjima bude i po 2000 ljudi.... zamislite sada ako samo pola njih odnese virus svojim kucama i prijateljima. Nije mi nikako jasno kako zbog profita grupice uglavnom bivsih studenata koji su se uhljebili u ove s. pohode moze ovo da se dozvoli
@tyler Sarajevo - Istanbul 17h autobusom, kakvih crnih 25h?
Sta ima 17 sati, ja isao do Albanije trebalo mi 14h. Zadnji put isao u Beograd i to mi je maksimum koji mogu izdrzati, guzica mi otpala.
Je li moguće da su ovi ljudi toliki tokmaci? U jeku pandemije?
Dobri organizatori.
Bitno je blatit njih. A to sto su se svi zdravi vratili to se ne pise jel? A da se Bosna pridrzava mjera kao Turska ne bi bilo ovoliko zarazenih.
klaster Istanbul, e kakvav kretenluk, pa mi kao drzava smo iz dana u dan sve veci i veci cirkus😂. U sandzaku gorilo od korone, al su sandzaklije mogle da putuju tamo-vamo, stvarno ekstra i onda se pitamo odakle ovoliko zarazenih, a ne samo oni, nego i dijasporci raznorazni itd.. Sami smo krivi za nagli skok u svemu tome... Jer kao drzava nemamo jasan stav niti cemo ga ikad imat!!! Pi*ke od naroda i politicara!
Sretno
Super organizacija .
Lijepo pitovanje, svima bi preporučio 👌😉
Koji krkani od komentara. Pa sta bi rekli za Svedsku koja nije nikada imala neke restriktivne mjere kao nasi balkanski diktatori. Pustite omladinu da ide svojim poslom a kritikujte masu u Medzugorju!
Cekamo “Istanbulski klaster”... jasno je meni da narod mora jesti i raditi, al ne moze jest’ ko krepa.
Cim novinari odu maske na laktove.
Pa mogli ste se je*avati i kod kuce...
Je li mene neko zajebava? Od marta sjedim kuci, ne idem nigdje... teretim se s online nastavom i zivce gubim kad vidim kako se ispiti polazu. Fali mi fakultet i ta obaveza da odem i slusam predavanja... onda vidis ovu stoku, ove guzice zeljne puta, kafica i svega kako se bahate i nisu sekunde osvjesceni i odgovorni. A da jos gora stvar bude mi po tom pitanju ocito ne mozemo apsolutno nista uraditi nego cekati da nas zaraze. Bravo idioti.
@VamaKontra aj ne rise molim te
Bravo idioti 🤙
Poslije ovog ce da organizuju pohode u podhrastove hahahaha
Da je guzici da vidi puta
Neko se jučer žalio na onu glupost u Međugorju, i kako je Bajram u džamijama održan uz sve mjere, a sad ih 600 ide na putovanje ko sardine. Umjesto krivica, nađite rješenje. Il krepajte. Meni isto. Biće manje gužve.