Komentari (100)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
SDA i raznorazne budnje ce nam dohakati. Cestitke mojim sugradjanima mazohistima jer vec 20 godina uporno biraju najvece kriminalce u zemlji, koji ce ih na kraju i sahraniti - nebitno da li otrovnom vodom ili pljackom.
@mobster Nooorooood znoooooo!
@mobster ne biramo ih mi, oni kradu nase glasove. Komsic nas je izdao nedavno
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Vlada dobila obavijest 13.4., zašto građani koji uredno konzumiraju tu vodu saznaju da je ista opasna za zdravlje nakon više od mjesec dana ⁉️
Mobster. Doce vrijeme te ces morati dokazati to sto si rekao. U suprotnom znas sta je kleveta ogovaranje. Podatci se cuvaju !
Mora da je kriva Hrvatska i njeno eventualno skladište za nuklearni otpad ako se ikada napravi.
Propaganda da se kupuje flasirana voda! Fali im para za maline!
Muzafere ti si kupaj i pij vodu
Balkanski Detroit.
Sda dozvolila fabrikama da ispustaju otpadne vode u rijeke ni jedna fabrika nemari za okolinu samo za profit imate mljekaru milkos sve kiseline prosipaju u vodu to su opasne kiseline i sode nagrizajuce koje skidaju meso sa kosti i sav otpadad koji se pokvari ide u vodu to jest proizvodi koji su se ubudzali usmrdili i tako je sa svakom fabriikom sda uzima mito ne mari za narod unistava prirodu krade od naroda namece pdv vara na izborima namjesta sudzenja
Lijepo nas pripremate za Europu, moračemo i mi kupovati vodu za piče... preko noči u Europu, svaka čast, sve čestitke!!!
Cijela EU kupuje flasiranu vodu, samo onaj ko ne cjeni svoj zivot i zdravlje ili nema sretava pije vodu sa cesme.
Arapska URBANIZACIJA Ilidže !!!
Koliko se sjećam takav način korištenja Termi je od njihovog osnivanja, Austrougarske. I način izbacivanja vode je isti, sve je isto, niko ništa nije promjenio od Austro-ugarske. Zanimljivo pitanje postavlja osoba koja je pravila cirkus oko pečata. Dakleeee...Ali eto, sad je problem. Pametnom dosta. Samo kad bi neki Anto iz Kiseljaka ili Splita bio vlasnik ili Stevo iz Vršca, onda arsen i sulfati bi nestali.
Bolje umrijet od zagadjene vode nego od korone
13.aprila??? A javnost tek sada upoznata. Da je došlo do nekakvih posljedica po zdravlje građana ko bi bio kriv? Ovakvi propusti se ne bi trebali događati. Idemo na sreću, nije ništa bilo, dobro je.
To se KOMSICEVI pajdasi bore za BiH 😱😱😱
SDA lopovi su grobari kantona Sarajevo! Sve su ili uništili, ili opljačkali, ili unazadili!
pa jel se sad smije piti voda ili ne ?