Komentari (78)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
DOBRO,STA JE SPORNO?
@Fokus11 DA TI NE BI ODALI LOKACIJU SLUCAJNO
gle ove plave fukxe
2 imbecila se sastaju
Fadilu je i faca pretvorila u upitnik, covjek konta sta li taj upitnik znaci?????¿¿¿¿
Curac je sporan, ja koliki je taj upitnik niko ga ne zna rijesiti, donesite meni ja cu ga rijesiti. Pa normalno da ne znaju kad ne znaju engleski.
Radoh bi se okenjao na Dodijov tron i RS argelu svinja.. grok grok 🐷🐖🐖🐖🐖🐖
nista ne usvajat..neka srbi i hrvati shvate od koga dobijaju pare i pomoc..od drzave BIH !
Ima iStočno Sarajevo kao i iStočni Mostar.
Istočno? Četnici daju sve od sebe da preimenuju sve i slažu istoriju. Lukavac!
Ne šaljite ih opet u lukavicu da pregovaraju! Opet će ih zajebati kao i za mehanizam koordinacije sto su izvrnuli glupog Zvizdica!
željko i fadil se prče. malo fadil njega, pa on malo fadila
Nikakvo usaglasavanje prvo bezuslovna ostavka Duduka zbog protivustavnog djelovanja i podrivanja drzavnih institucija sa cetnickim paravojnim formacijama koje se obucavaju u moskovski. kasarnama a finansiraju iz budzeta svih nas.
kada fadil krene da poljubi zeljku u usta on joj poljubi uho
bosnjaci imaju "sportiste",patriotsku ligu,zelene beretke i 56 islamskih paradzemata koji vrse terosisticke aktivnosti po bih ,evropi i arabiskom zemljama...srbi imaju ravnogorski pokret i srbsku cast uz pomoc rusije....zanimljivo je da hrvati nemaju nikakvu organizaciju koja bi ih zastitila...u koga se uzdaju hrvati ako ih napadnu mudzahedini???....u nato?...dok nato dodje hrvata vise nece biti u bih....
@Fokus11 ....ja samo kazem da su se bosnajci i srbi na neki nacin zastitili....nije mi jasno cemu8 se hrvati nadaju?...uzdaju se u kolindu
Jedinstvena sansa da se to sve pohapsi na jednom mjestu