Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Vidi se da su Turci obadvojica ,samo nas Hare je ljepsi
Nejma na čemu, evo hrle turisti u PC da vide kako je izgledo život u feudalna vremena. Čak i selebritiji iz South Parka hoće da ih Dodo nauči kako se displinuje medije.
Hvala ti Harise sto si se izborio za odrzivu RS i neodrzivu Federaciju
LATAS STA ON URADI
Ne razumijem sto nisu svi clanovi predsjednistva otisli na trojni sastanak? Ne razumijem zasto Tadic , a ne Dodik? Ili i Tadic i Dodik. Da l\' je ovo ubjedjivanja Silajdjica da odustane do svoje price insistiranja na izvinjenjima? Vidjecemo.
Cim Hare sastanci i pregovara nece na dobro......tako je u Daytonu ispregovarao odrzivu RS i neodrzivu Federaciju sa ogromnom administracijom koju ne bi izdrzala privreda najrazvijenijih zemalja.
http://www.youtube.com/watch?v=2_LsAH7nGj8&feature=related ZA SVE RETARDIRANE NACIONALISTE!
Stav Srbije je jasan. Nema ulaska u NATO i EU za BiH. Sudbina BiH se odlučuje u Beogradu valjda je to svima jasno.
Odmah potpisati i sporazum o specijalnim vezama !!!!! Bravo za bratsku Tursku !!!! Oni su u zadnje vrijeme koliko vidim pencilin za genocidase !!!!!
Jos malo i situacija ima da bude kristalno jasna...
Ko je ovdje domacin? Ovaj Turcin ima kabinet u Ankari, a nas lav Hare ima stan u Istanbulu.
Ovako kad vas vidim, ne mogu da prepoznam koji je Bošnjak, a koji Turcin, jer svi ste isti kao da vas je jedna majka rodila. Ovdje moramo biti jedno, ne možemo dvoje i ZATO PREDLAZEM da svi mi ovdje budemo Turci. Nas ovdje zovu Turcima, mi vicemo da nismo i sve što više vicemo da nismo, oni sve više vicu da jesmo. I MI JESMO TURCI, po našem povijesnom sjecanju, povijesnom odredenju, identitetu islama koji su nam Turci donijeli.
@@neprijateljima Bosne I kad je neko od svjetskih drzhavnika posjetio genocidnu shumicu ? Prelijechu je ljudi na 10 000 metara..... Kad budete dolazili u Sarajevo po vize, dobro se zakamuflirajte, bando genocidna, sumnjiva
@neprijateljima Bosne Ko vas pita ishta ? Vi ste samo sposobni da lazhete kradete i dizhete tri prsta... Mamu vam agresorsku ! NAPRED BIH
Hoćete li biti ljubazni i dati citat za vaš navod? Unaprijed hvala!