Komentari (51)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
To se u hrvatskom saboru malo uče demokratiji.
BRAĆO BOŠNJACI! Mi ako želimo da nestane genocidna tvorevina na prostoru jedine nam domovine Bosne i Hercegovine, moramo se ujediniti u namjeri! Mi moramo imati kvalitetnog vođu koji bi nas ujedinio, koji bi bio sposoban da pregovara sa svjetskim silama o ukidanju RS-a, Federacije i kantona, te o izmjeni cjelokupnog Dejtonskog sporazuma! Ako to ne uspijemo, nama predstoji jedino novi rat kako bi ukinuli sadašnju "dejtonsku" Bosnu. Onda bi trebali krenuti u džihad, tj. u rat uz Božju pomoć da spasimo našu državu. Ja sam potpuno ozbiljan i dosad sam vjerovao u suživot sa svim nacionalnostima u BiH, ali to je izgleda nemoguće. Nemoguće sve dok se ne izmijeni Dejton! Ako nismo sposobni ni za šta od ovog - mi smo onda narod koji zaslužuje propast.
"svjestan", pa "posle" - savršeno opisuje krizu identiteta bosanskih Srba
hahahahaahah, 2018 hahahahaahahahah samostalna drzava hahahahahahahaha, prestani, umirem od smijeha hahahahahaahhaahahaaaaaa
PRIKAŽI ODGOVORE (4)