Komentari (183)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nije problem al onda ukinut kantone pa da vidimo jacinu hadezea
HDZ je obična teroristička organizacija kojoj je dozvoljen rad jer su bijelci, Evropljani i katolici. Da ovakvo ponašanje imaju neki Arapi, zvali bi ih Al-Kaida, ISIS, Hezbolah i slično.
Samo što niti jedna od tih bliskoistočnih terorističkih organizacija nikad nije imala konc logore a HDZ jeste. I opet im se dozvoli razgovor. Fuj.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Ja mislim da je najpoštenije da prepišemo Hrvatski zakon ,ako je dobar Hrvatima u Hrvatskoj ne vidim zašto ne bi bio dobar ovim Hrvatima u BiH. Znači jedan čovjek jedan glas,gdje ko pobjedi neka formira vlast koalicije i slično.
Nevjerni Tomo ! Pa Komšić je više postigao u promicanju ravnopravnosti Hrvata nego Čović , pogotovo u Sarajevu !
Ovakvi sastanci su vrhunac bezobrazluka ! Treba zabraniti ovakve skupove ako nema predstavnika drugih naroda o kojima se diskutuje ! EU bi pod hitno trebala eliminisati ovakve zastupnike ! Čiju oni politiku provode ? Isto kao kad su Crnogorci probrali američkog kongresmena koji ih je podržavao da se BiH odrekne Sutorine i u tome su uspjeli !
Jeste li imalo pricali o reviziji presude za UZP i placanje ratne odštete ovom napacenom narodu.
Uzurpatori prava da se mijesaju u pitanja i zakone druge drzave. Uzurpatori i UZP-ovci Uz Smita pocasnog clana koga ne prizanje njihov saveznik Dodick. Licemjerje na kUb.
Da se ova zemlja na vrijeme zauzimala za Bosanstvo danas ne bi imala ni u pola ovih problema. Oni koji su nam utrpali Bosnjastvo su nam indirektno utrpali i konstitutivnost koju danas moramo postovati i u ovakvom uredjenju mozemo samo sanjati gradjansko uredjenje. Tek kad ova zemlja pocne zivjeti potpunu ravnopravnost konstitutivnih medjusobno i ostalih mozemo se nadati gradjanskoj BiH. Ostalo je sve šuplja prica.
Ja ne volim ljude te, koji vole HDZ, to su neka tužna lica, jeebalaa ih šahovnica.
Koliko hadezeovaca Ukljucujuci pocasnog i odlikovanog clana Smita koji prosipaju laznu pricu i tezu o nekakvoj vezi Bosnjaka sa Ankarom. Ne postoji to ni na kakav relevantan nacin, a Turska se pita u ovom svijetu taman toliko a to je nikako koliko se ni vi ne bi trebali pitati. Dok je vas i Madjara, a sada i Slovaka sa proruskom vlascu u EU ona moze biti samo eU.
Mrš goveda, da vam dopustimo pa da nam isparcate BiH ko sto se bili nekad planirali!
Da dodam; očito je da se ovim Šmit otvoreno stavlja na jednu stranu i da podržava nacionalističke stavove HDZ-a.
Deset posto Hrvata u BiH imaju polovinu vlasti i sve finansijske tokove u svojim rukama, i oni su majorizirani!!!!
Mi šutimo i gledamo ove debile nema niko nista da kaze
Bas ovo je i sustina svih problema . BiH je drzava Hrvata koji zive u BIH , a ne da je pkusava svojatati od strane R HR , zato ovakva diskusija nije nista drugo nego pokusaj prisvajanja dijelova BIH... Zato je greska bill kakava diskusija sa Plenkovicem o izbirnom zakonu itd. Mozemo razgovarati o zastiti granice , trgovini i svemu sto je normalno za susjede...
Hrvatima treba objasniti da, ako zele da ekskluzivno biraju svog predstavnika, onda taj predstavnik moze predstavljati samo njih. Tako da, recimo, Predsjednik BiH (jedan od trojice), ne moze predstavljati citavu zemlju, moze predstavljati samo svoj narod, jer ga ostali ne mogu birati. To je kao kada bi predsjednik Grcke predstavljao Hrvate. Svijet to vidi, Hrvati to znaju, ali se prave ludi...
Srpski (vucic) botovi preko 1000 i vise, su jako aktivni na klixu. Samo kliknite na ime i pogledaj te sve komentare od ti botova pa ce vam jasno biti. Nesmi se nista reci protiv vucic, srbiju, zvezdu, zadruga ili ako hvalis kosovo odmah pucaju ti minuse. Treba klix da intervenise podhitno sto prije, jer ovo je sramota za jednog portala, sebi dopustit da botovi sve manipulisu. Ko god ovo cita, molim javi te glavnim ljudima u klixu da reaguju odmah. Hvala vam :)
Ovakva UZP njuška se ne sreće svaki dan...nego reagova li ko od zvaničnika iz BiH...pitam za druga