Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa znaci od karcinoma preminula?
@fbUser1584484209 ako je onaj sto ga je krokodil pojeo umro od korone, moze onda i ova
To je problem ljekara ili bolnice.Ne ispitivaju od cega je umrla, vec ako pronadju koronavirus smatraju je od umrlog od zaraze.Tako mozemo do nagled i da nabijamo cifru umrlih,Da je koronavirus trenutacno dominantna politicka tema, od koje ce se samo nekoliko obogatiti.Nije ni cudo zasto nam ljudi ne vjerujuj Za validane clanake cemo dugo lutati.
U Italiji je umrlo 13 doktora,dvije med.sestre,čak i jedan dječak od 14 god.
Planekovic i Milanovic HDZ i SDP ?
Žena karcinom imala..... Treba vas medije malo po džepu zbog šurenja panike !!
Ko god da umre, ne bitno od čega, UMRO JE OD KORONE :))
HRVATSKA DANAS ILEGALNO PROTJERALA 15 MIGRANATA KOJI SU BILI U SLOVENIJI I KOJE JE SLOVENIJA UHVATILA SJEVERNO OD NOVOG MESTA U BIH. PITANJE ZA MINISTRA, ZASTO TO ISTO NE RADITE I HRVATSKOJ I SRBIJI, ZASTO IM ILEGALNO NE PREBACUJETE MIGRANTE?
@gooUser1585288611 Inace, zasto migrante ne isporucujete u genocid?
I da pogines u saobracaju, a da ti poslije nađu Coronu napisali bih da si umro od Corone.
Hrvatima je ovo najlakše palo Oni su oduvijek Za Dom spremni
A ko je druga žrtva?