Komentari (76)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
nadam se da nije nestala već da je otišla kod prijateljice ili nešto tako. roditelji razgovarajte sa djecom da im obaveza bude javljati se gdje god da odu i da znate sa kim se druže.
17 joj godina. Pa i nije bas djevojcica. U tim godinama se mnoge udaju, neke i djecu radjaju. Dao bog sve dobro da ispadne. Mada mi ovo mirise, na ono da se posvadjala sa roditeljima, pobjegla sa momkom…….
Starija maloljetnica, nadam se sretnom završetku.
Nadat se da ce bit sve u redu. Djecu tko dirne, za tog ne smije bit milosti.
Bošnjaci nisu srbi,.promijeni nik i možemo diskutovati. Samo provociraš ko da si malouman.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Nije maloljetna sa 17,čim moze djete roditi nije maloljetna...Djevojka da se živa i zdrava vrati svojim roditeljima.
Doduse izgleda ko dijete, braco mila kakvih ima sa 16 ko da 20 ima
Djevojcica od 17 god, ma mrs😡, takvih ima sa 2 djece.
Ima da, u zatucanim sredinama.
Klix zasto odmah ne iskljucite komentare , bolesnicima dajete za pravo da komentarisu nestanak djevojcice.
Iskreno se nadam da ce se naci , ali 99% je otisla kod decka na đevrek i perecu
Nadam se da će DJEVOJČICU naći živu i zdravu i ne povrijeđenu i vratiti je roditeljima. 🙏 A vi pojedini komentari su vam odron , dno dna dno eto fuujj dal bi tako da se o vašem nekom radi jadni ste kao da je biti jel djevojčica dijete stariji mlađi maloljetnik o čemu se raspravlja kao da je bitno dijete je nečije , eto vi znate šta je uradila puni pameti neke a propuh vam u glavi.
sistem fuj zato i roditelji nemaju zivac sta djecu onda adjeci sve dostupno krenemo prvo od sistema zivljenja i plata pa oko odgoja djece ima sve svoj red
Maloprije ja kraj grmlja na Stojčevcu kad mala dahće de viđajte da nije ona yebo vas ljehnjak
udala se u hadzice ili pazaric vidjeces
Pravno Dijete je zvanicno do 14 godina, od 14 do 16 je mladji maloljetnim, od 16-18 je stariji maloljetnik. Stariji maloljetnik moze stupiti sa 16 godina u brak uz saglasnost roditelja. Nije djevojcica.
Udala se .
Kakvih retarda Boze dragi, cuj zena, starija maloljetnica. Pa ima 17 godina to je dijete, i da je punoljetna to jest da ima 18 god i dalje je dijete. Sta je 18 godina. Kao formirana licnost jel? To je necija cerka, sestra. Treba na ovakve stvari zabraniti komentare da djeca po klixu ne komentarisu.
Jeste starija maloljetnica, jeste o dijete. Sve zavisi iz kojeg razloga ju nazivamo kako nazivamo. Ja, kao zena, koja sam imala nekad 17, koja sam roditelj, mislim da jeste starije dijete, a i starija maloljetnica, jer se razlikuje od curice od 10, ali jos dijete! Cura zeli i treba da ima pravo na svoj neki zivot, u granicama naravno. Ali isto tako uz prava dobijemo i odgovornost. Roditelji i djeca moraju naci neki balans, jer dijete od 17 ne mozes tretirati kao dijete od 10.
Sad da je neki punoljetni muškarac imao seks sa njom rekli bi pedofil i silovatelj. A možda je dobrovoljno, mala se zaljubila u starijeg...i baš je velika ta granica pedofilije. 17 godina i 364 dana, u odnosu na 18 godina. Ja zakona i PM.
Pa ako je momak malo stariji od nje, ne bi trebao biti problem. Ako je tebi preko 21 i nalazis za sebe opravdanje za svoje ponasanje slazem se sa SIM karticom. Djeca od 17 imaju pravo na svoj zivot, pa i na odnose, ali njihov mozak nije jos toliko razvijen da mogu sve razumno da vagaju. Zato vi, muskarci, i zene, koji ste vise od godinu dvije stariji, i vas mozak jeste razvijen, morate razmisljati i za te mlade osobe, i reci ne i za sebe i za njih. Jer vi jeste stariji i odgovorni.
17 godina i 364 dana - djevojčica, 17 godina i 365 dana - zrela žena, može glumiti i u filmovima za odrasle. Sva glupost i licemjerje u jednom primjeru.
Sve dignuti na noge ne uzivajte u vikendu,sve te silne agencije...
Ja imam shizofreniju tako da ionako ne uživam, ne znam uživati. Takozvani pasivni simptomi: avolicija, anhedonija, apatija, nezainteresiranost, umor, nezaposlenost, lijenost...a ionako naravno to je posao agencija, nek rade svoj posao.