Komentari (78)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Da je kojim slucajem izgorio,napirlitane trebe u roze macama kao i frajeri u maskirnim tolama bi izvrsili kolektivno vjesanje na obroncima Trebevica...
'Svi su odmah izašli sa hidrantima i počeli da gase." Inovacija rucnih hidranata za gasenje! lol '
uprtio čovjek hidrant i otišo gasit
Sponzoruše na aparatima, gdje sad preko pauze ili preko vikenda sa nekim od direktora, babino sinova, kojekakvim savjetnicima i slično, pitanje je sad?
opomena hadziji pa nek se zapita koga zaposljava u pini hadzija na baterije
neko imao vruc seks
ovo im je Božija kazna zato što nema alkohola
@CheshireCat Hahahahahahhaa
nisam se jos označio kod ovog slavnog hotela, sto znaci da nisam nidje bio.
Zar nema inzulaciju koja će spriječiti požar. Pino Nature bez toga je Pino Vatrure
Korekcija... Pino Nature = Puno Vatrure
manji pozar a krov izgorio. steta milionska..manja steta :) dobro je da niko stradao nije
Starlete i Starletani na aparatima!!!! Izgori im RADIJONICA!!!!
nije mu proso plan da izgori skroz pa da naplati od osiguranja
Yebo majku ovih stranih placenika protiv SDA. Pa mozel se krov zapalit da ne kazu kriva SDA ili SDA ovo ili ono.
nemere! :)
@Derim I Mi smo Alijini, Alija je naš!
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Sarajlice na aparatima gdje piti jednu kafu 6 sati a da me svi vide
@bakirvucic grijesis drug. sarajlija dodje proseta do bob staze ili do brusa svrati popije kafu pola sata i ode. a ovi sto su dosli hoce da su vidjeni jer imaju kompleks
ma stavio bi sve da je 15 km da klošari poput vas ni ne pomisle doci...nije ovo argelini mater papansku jebali...u moštre pa pi kafu za 0,30 km
@LjiljaniZastavaMoja I to sto kazes. Da je svima kafu od 1KM piti u novootvorenim hotelima i trznim centrima u koje su ulozeni milioni.
...u (Donjem) Moštru nisu svi tetovirani, kao u Pini! ha
S obzirom da mu je pokrov od drveta pretp. da bi ovakvo drvo trebalo biti specijalno zasticeno tako da je tesko zapaljivo. Medjutim ako su covjeku uvalili nesto neadekvatno, ovo nece biti posljednji put, nek preispita one koji su mu preporucili ovaj materijal i firmu od koje je uzeto.. osim ako su sami nesto sklepali onda se igraju i sa vl. i sa tudjim zivotima.
...prolazak dimnjaka kroz drvenu površinu se izvodi toplotno neprovodnim materijalima, bar 10 cm izolatora oko dimnjaka prema drvetu i ostaloj krovnoj i potkrovnoj izolaciji.
@commiemarshhal ako je izolacija i dobra, drvo mora biti posebno zasticeno jer kao sto kaze u tekstu iskrica moze napraviti problem - ako je Izolacija dobra ponavljam - a ovdje nesto ne valja ili prvo ili drugo.. !!!
PRIKAŽI ODGOVORE (1)