Komentari (41)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovo preduzeće naplaćuje sve živo, znači ama baš ništa oni ne održavaju, iako cijevi prolaze kroz privatne stanove moraš im plaćati paušal, a koliko su bezobrazni pokazuje i to što su taj paušal htjeli povećat jer se narod masovno isključiv'o. Nedavno su ljudima rekli, kojima je pukla cijev, pronadjite gdje je kvar pa nas onda zovite i to im naplatili. Boze sacuvaj...
sve je to ista bagra, ja moram platiti izlazak radnika elektrodistribucije ako imam kvar na satu za struju, bez uplatnice ne izlaze na lice mjesto iako je to njihov posao da održavaju satove.
@Bonny U pravu si, ali eto barem sa strujom rijetko imamo problema. Ovi nisu normalni, cak i kad "ima grijanja" radijatori su mlaki, cijene za ovako lose grijanje prevelike, ne umanjuju racune kad ne isporucuju grijanje, cak lupaju sa tuzbama, napakuju ti fol neplaćene mjesece od prije 8,9 godina i ako nemas tu staru uplatnicu tuze te i moras im platiti... Kriminalci!
PRIKAŽI ODGOVORE (8)
Hvala bakiju, hvala fadilu oprosti, hoce u evropu, grad nema grijanja, a i bez struje su pojedini dijelovi grada bili, jos da nam jednu granatu posaljete, da nas podsjetite da na rat, a i bivsi gradonacelnik obecavao grijanje, samo ubehe. ali zato su vazni psi lutalice, celik i ostala sranja
Iz grijanja kazu doce na proljece :)
Zeničani izdržite. Jbg ne gotivimo se po utakmicama i tako to, marisana, bože mo, j al prošli smo i mi već to da na minus 15, 20 nemaš grijanja, valjda će debili osposobiti grijanje u toku dana, nadam se !
Sve smo to mi zaslužili, žao mi je ovih ljudi.
A pare volite jel tako
Neka je Celik dobio statut nema veze sto nema grijanja i struje...hahaha ja blentavoga naroda ovo nema nigdje...
Druze moj, problem Čelika je koliko toliko rjesiv, a ovo je mozda i prevelik zalogaj za bilo koga u Zenici, sumnjam da ce ovo preduzeće opstati, kako su krenuli svi ce se iskljuciti, proteklih pet sest godina grijanja ima ako je +5, cim padne ispod nule pokvari se kotao. Pitanje je da li uopste postoji rješenje za grijanje Zenice.
Bitno je da se lutalice ne ubijaju jer Sapa uzima veliku lovu iz vana, hoćete li proteste sad ? Kako je moguće da lutalice nemaju toplije haustore, sram da bude svakoga ko glumi budaletinu danas i gura svoje dupe prvo .
nece biti ovih problema u zenici http://lajker.com/kad-mi-djevojka-kaze-da-sam-prevuc-da-bi-se-grlila-mazila-sa-mnom-veceras/
klix je ustaski portal...
Jedino im ostaje da se skupe i s motkama posjete odgovorne. Ili da svaka kuca ima bar jedno dijete s upalom pluca.
SDA sabotaža
Doro je, kad hodas moReš prdit kol'ko hoces niko ne cuje koliko snijeg škripi.
Na sve strane raspad sistema...
phhhhh zaebano skroz.........