Komentari (166)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Evo zašto im smeta Željko Komšić...
Najvece sirenje mrznje su drustvene mreze i komenteri u novinama.
Trg islamiste Alije Izetbegovica je mnogo gori fasizam
Ja kad god idem za Sarajevo,uvijek mi se pripisha tu negdj na sredini puta i onda naidje zgodno mjesto za pisanje (paveliceva rodna kuca)i tu se ispisamo meracki.U povratku isto tako.
I onda se neko pita zasto ustaskoj nacionalnoj manjini u BiH treba oduzeti svaku konstutivnost i pokazati gdje im je mjesto.
Ima nas pod nebeskom kapom svakakvih. Neki u BiH slave sultana El Fatiha, a neki Pavelića. Ovi što slave Pavelića su fašisti, sa čim se slažem, ali nije mi jasan naziv za ove što slave Sultana Mehmeda el Fatiha? Kako njih nazvati? Jesu li oni fašisti, osim što su konvertiti, qvislinzi i kolaboranti? Mislim, prikladan im je nadimak Poturice, ali kako ih nazvati da imaju naziv 3 u 1 pa da odmah znamo o kome se radi? A da, 3 u 1=Bošnjaci.
Majku him kamenjarsku, i gospa je pobjegla od njih kad je vidila kakvi jazavci zive tu
kad se srbi ne bune i milorad dodik u cemu je onda problem?
Evo klixu nije dovoljno da muslimani varaju Hrvate, pa nešto kopaju.
kad se srbi ne bune i milorad dodik u cemu je onda problem? i oni imaju neku rakijeshinu zvanu draza mihajlovic :D
@KalesijaCG Nepismeni stvore prvo nauci razlikovati nacionalnu od vjerske pripadnosti... ne idu babe i zabe skupa u recenici
Ma to Susnjarev haver ba ;-)
Toooooooo
sad znam da iduce godine aBd da kupim.
Evo Komsicu, jedan od prvih koraka. Odmah zatvoriti vinariju.
Od prošle godine proizvode Praljak vino, kapljicu za sve UZP-ovce
ja mislim da me zalibo ovdje svakako ko je lud vise ga cijene doslo neko cudno vrijeme ili ti vakat
Trg islamiste Alije Izetbegovica je mnogo gori fasizam