|

U Hercegovini javni doček Nove godine samo u Trebinju

U Hercegovini javni doček Nove godine samo u Trebinju
15
Klix.ba
21.12.2014. u 21:29
225
komentara
15

dijeljenja
U Hercegovini javni doček Nove godine samo u Trebinju Foto: Arhiv/Klix.ba
Ispraćaj stare i doček nove godine u našoj državi prilično je skroman. U cijeloj Hercegovini jedini grad koji će imati organizirani doček Nove godine na otvorenom je Trebinje.
Na trebinjskom Trgu Oslobodioca za one koji se odluče da ostanu u Trebinju ili da dođu u ovaj grad zabavljat će crnogorski estradni izvođači Zdravko Đuranović, Tanja Šeter sa orkestrom "La Triola". Kako je saopšteno iz Gradske uprave, ovo će biti poklon koncert crnogorskih izvođača gradu Trebinju.

Ne samo da će za javni doček biti uskraćeni građani Livna, Tomislavgrada, Posušja, Širokog Brijega, Gruda, Konjica, Ljubuškog, Međugorja, Čitluka i Neuma, već ni Mostarci i gosti tog grada neće imati doček na otvorenom.

Iako su pojedini entuzijasti protekle godine u Zimskom gradu organizirali mini doček, ni ta manifestacija nije zaživjela.

Iz nekolicine turistički agencija u Mostaru ističu da je ove godine potražnja za proslavu u evropskim i svjetskim destinacijama povećana u odnosu na protekle godine. Najveće je interesovanje za destinacijama u susjednoj Hrvatskoj, Crnoj Gori i Srbiji, zatim u Italiji, Turskoj, Francuskoj, Španiji i Njemačkoj. Ima i onih koji su odlučili proslaviti Novu godinu u Dubaiju.
Prijavi grešku


Komentari (225)
Da biste mogli pisati komentare molimo da se prijavite ili registrujete...