Komentari (51)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
gospodine Dodik, Bog vam naplatio za svako zlo koje ste učinili prema građanima ove države i prirodi iste.
Znači Mile u Laktašima kriv što gori Jablanica.Šega si homaš.
NE brani on ovoj dvojci da ga preglasaju i da izdaju naredbu za angazovanje helikoptera.On bi bio kriv samo ako bi stavio veto na to.A nije.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Vec kad smo kod Jablanice,povecajte gazde plate radnicima u Restoranima janjetine,sram i stid da vas bude. Na minimalcu ljudi,razguliše se.
Jedino mi je zao za Jablanicu. A za ove HDZ opstine me bas boli ona stvar jer su u talu sa Dodikom. Nek Covic im gasi pozar
Pa sto ne idete pred predsjednistvo protestvovati?Cekate da oni Lgbt za vas danas protestvuju.
Za ove pozare su krivci shupci koji jos uvijek pushe i bacaju chikove na zemlju! Sa ovakvim mentalitetom necemo daleko dogurati.
Gospodo politicari kupite i nabavite sva moguca sredstva pozovite ljude zajedno da se gasi,vjerujte bruka ljudi ce doci i pomoci. Evo ja prvi.
Ja se samo sjecam hajke na ondasnju vladu KS koja je htjela kupiti helikopter...
I dalje gori,Sejdo i Shefke pale po cijeloj BiH i svaljuju na Dodika da nece da se javi na sjednicu kao da oni bez jega ne mogu nista a mogu jer dva predsjednika mogu odluciti o angazovanju helikoptera ako ovaj jedan nije u mogucnosti da da odobrenje ili da stavi veto.Ovo je predstava kao i ona zastava,a dvije zastave su iste Federacijska i BiH,predstava kao i MAP...
imal čete iz laktasa
Ne bi me čudilo da kakav zemljotres pogodi Laktaše zbog ovakvog bahatog insana kao što je Dodik!
...jel moguce da nesposobnjakovici nisu u stanju nabaviti j*beni kanadar sve te godine???...pa da kosta milijardu do sad su ga mogli kupiti...zasto niko od novinara ne postavi nesposobnjakovicima ovo pitanje,zasto se ne nabavi kanader???
Nadam se da su jagnjad na sigurnom,evo ja ću se pomoliti ovom mom Bogu ćiriličnom
Prije godinu dvije je bio neki požar pa reportaža o momku 14-15 godina koji je dan i noć gasio dobrovoljno. Sigurno ih ima i sad takvih, a svaki vrijedi više od cijelog vijeća ministara.
Šta se to u toj pripizdini ima gasit i spešavat? Ta pripizdina ne vrijedi koliko jedno selo u ŽZH. Da nije one izmišljene priče o nekakvu mostu i nekakvom titi, selendra ne bi ni postojala. Muslići srušili most, na alahovu putu, posle prešli u partizane. Danas grade mostove, kao jeftina radna snaga u Heringu doo Š. Brijeg a klanjaju se poslaniku Bakiru.
A šege sa ovim muslijan.
Stranče1, čekam te u pekari Putnik sutra u 11 h, Zijo se neće mješat. A pitaj u pekarni 100 m niže tko je bio izviđač HVOa. kome sam kuverte donosio. poz 888888888888888888
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Sretno oko gašenja požara