Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bolje je organizovati lov na sarajevske krmke bakira izmetbegovica i re.isa ce.rica
ima jedan krmak u Laktasima,sledeci put treba ih tamo poslat
šuti dobro je da nisu Bošnjake i Hrvate pobili
vijest je drama. 100 ljudi krenulo na vukove, vuka niđe ni na mapi. a nebi in vala dzabe usto i iso u lov, ali haj sto sto je lisica morala stradati ni kriva ni duzna. valjda se neko sjetio da kaze, ako nema vukova, ima lisica. uglavnom sve levat, do levata. sta oni znaju o istrbljenju, o zaštiti divljači itd.
Šteta što su lovci preživjeli, manje sreće sledeći put.
Ne mogu da vjerujem da se na ovo ne oglašava ni jedno udruženje, pa gdje na svijetu u 21. stoljeću postoji SISTEMATSKO ISTREBLJIVANJE divljači samo zbog toga što je nečija krava zapala u čopor vukova? Ja da imam bilo kakve ovlasti, proglasio bih sve divlje životinje u BiH ZAŠTIĆENIM vrstama, a ako seljaci imaju problem s tim neka ne grade kuće u vukojebinama, i neka ostave malo divljači i za vukove pa im onda neće vukovi dolaziti u selo da jedu njihovu stoku. Za svaki incident sa životinjama ISKLJUČIVO su krivi ljudi, a ne životinje.
U evropi nema vuka i lisice ni za lijeka, a nashi idioti ih rokaju iz zaebancije
Jao kakve samo vijesti ovih dana na x-u.. Strasno!
u jbt, koja vijest! :)) a i slika jadne ucmekane lije je mrak. da živimo u nekoj normalnoj državi, sad bi se oglasilo udruženje za zaštitu životinja.