Komentari (51)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Evropska Haska politika je najveca kurva (da mi zene oproste) mene nece iznenaditi ako oni tamo zlikovci budu oslobodjeni. Najlakse je sve svaliti na zrtve zato sto mrtvi ne govore.
Koristim priliku i za moju nenu molim sve ljude dobre volje sirom dunjaluka ako neko ima plehanih viklera da joj posalje. Selam svim ljudima dobre volje a ne onima sto stoje iza agresije i genocida onomadne. Cim otopli mi cemo bogme i ove godine na mars mira i malo pretresati satore, pa nam zato trebaju plehani vikleri da nena fino izgleda. Mozda cemo sa satorima ispred skupstine pa da je lagano i dostojanstveno demoliramo :)
Neoboriva konstatacija je da je bivša zajednička država bila hiljadu godina naprednija, prvenstveno u ideološkom pogledu od ovih koje su nastale u režiji monstruma po osnovu međunacionalne i međuvjerske mržnje, što je još do daljnjeg aktuelno i što je još profitabilno.
Gamad zločinačka.
Šta su zla nanijeli malo bi im bila doživotna ....
Hag je pokazao svoje jadno lice. Za takve zlocine koje su ovi zlotvori napravili, su dobili po 15-20 godina. I onda im umanje pola za lijepo vladanje. Dabogda vam genocid u kucama bio sudije.
@Zilot Za šta?
Zlocinacki hrvatski narod.
Pitaj pola milona bošnjaka tko ih je kao izbjeglice primio za vrijeme rata?
@CRO-ERO protjerali ih kad je poceo rat sa hvo.
Operacija Blajburg, sigurno nije provedena bez osnovanih razloga. A najgori su oni koji koriste zaostalost balkanskih naroda i prave sebi političku karijeru na vjerskom fašizmu, kao što upravo čine Čović i Grabar Kitarević i nije ih stid da to predstavljaju EU vrijednostima.
Želimo do Novembra zločinačkoj udruzi HDZ pravomoćnu osudu kao i svakoj drugoj, pa da se onda otvori javni dijalog o neophodnosti trećeg entiteta HR Herceg Bosna. Napominjem da se Hrvatska osobno odriče pravnog sljedništva NDH po tužbi za odštetu u SAD , a kako se ova udruga NE ODRIČE, onda joj osim računa iz drugog svjetskog rata ispostaviti i račun za zločine iz prethodnog rata. Isto razine od par milijardi eura !
Hrvati Dragana Čovića Ćirilice iz BiH mogu biti jedino nositelji odštetnog zahtjeva !