Komentari (42)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Skontao sam da ovi mudjikani (poturčeni vlasi) ne vole kad ih prcas na sopstvenom forumu... 😂
Ziveo Ratko Mladic, Arkan, Karadzic, Stanisic i ostali SRPSKI HEROJI... 🇷🇸🇷🇸🇷🇸
@CrnaRuka tacno se vidi da si napravio 32 PROFILA i lajkas sve komentare gdje se spomene srpski zlocin .. proziran si , lijeci se
Ma ja vam obojici zelim dug zivot i teešku bolest.. pa vi sami sa sobom rasčistite, jeste li ili niste genocidaši?!
paz da ti se ne vrati to sto zelis drugima. kazes zelis im zlo a ne zanima te jesu li ili nisu ispravni. e to je problem vas poturcenih srba. los mentalni sklop, zloba, mrznja..
Vazno da hrabri heroj Oric koji je pobegao iz Srebrenice 95 nije genocidas. Sav onaj narod pobijen u Kravici i okolnim selima je izvrsio masovno samoubistvo? Sam je sebi zicom noge i ruke vezao. Sam je sebe ekserima zakivao za drvo... Kako mozes jedan genocid da negiras da drugi da priznajes? Kakav si to covek?
Momci pravim sve vrste jela hoce li mi neko zenit uz to sam jako sladak
Nmg zena dosadne su
Možel kakva degustacija?
Stanisic je veci musliman od ovih kvazi muslimana danasbji iz bosne
@tulipan7 Tvoja mama zna najbolje ;)
je bem ti familiju mrtvu
--- “neovlaštena naoružana vojna grupa” KOJA NIJE RADILA NIŠTA LOŠE ISto je sud konstatovao za vojvodu Šešelja. Samo Voja se obezbjedio snimkom na kojem su bila dva naredna predsjendika Srbije Nikočić Vučić, pa dedera i njih osudi ako smiješ !! Eto takvi su VLasi, vole istinu nego se hljeba najest ! :)
nasi politicari nisu bili u trezorima :)
@OskarDavicholo Temelji svake solidne države se udaraju nekoliko spratove ispod zemlje, a ne po nekakvim čukama za koje Arapi nisu zainteresovani. I vidi sad kako je solidna i stamena, a Nijemci čekaju po godinu dana da dođu raditi u njoj ! TO su političari, a ne ovi što nisu radili ništa za vrijeme rata u svojstvu naoružane vojne (g)rupe.