Komentari (88)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ipak Bosna postaje HOT SPOT za migrante hehe
@Slugani … naravno da se nece vracati… plan je ispunjen, jos traje, nije cifra popunjena...
@zmajcekSaUne...hi Zmajo, komsiluku moj, jel‘ istina, da će se odmotati pista u Bišću?
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
11 kontejnera, garant je EU za ovo dala dva miliona eura hehe
nouu
Dobrodošli na najbolji seks sajt za Upoznavanje = = > > www.Hot24.top
Dobrodošli na najbolji seks sajt za Upoznavanje = = > > www.Hot24.top
A svako malo članak na klixu pomozite, donirajte za svog sugrađana kako bi mogao na operaciju.,a za ova vnago se ima para?!
ma neka ih ide zima treba biti čovek i razumet to..svaka cast na brizi za te ljude..
A za domaće stanovništvo nema para da se naprave socijalni stanovi, ili bar stave ovakvi kontejneri? Nema se para da se izdržavaju socijalno ugrožene osobe i bolesni.
Opet se krije broj pristali... sto ste cicije, iako je narod većinom, da ne kazem šta... sve će na vidjelo...
Heh, SDA/SBB su drolje i kurve koje i dalje prodaju za pare bosnjacki zivotni prostor i naseljavaju ga migrantima dok ih vlaske cige prebacuju iz Srbije. Zato SDA i SBB treba j ebati i analno i oralno i vaginalno na izborima, jednom za sva vremena. Nije im dosta sto su poklonili 76% bosnjackog zivotnog prostora, sad i onaj ostatak naseljavaju sa migrantima?
Koga je posrani Zvizdic pitao da naseljava migrante na bosnjacki zivotni prostor? Koga li si ti posrani Zvizdicu mamu li j ebem SDA/SBBovsku pitao da naseljavas strani element u Hadzice?
Kurve i drolje SDA/SBB treba pomesti na izborima i jedne i druge poslati u opoziciju, pa ih onda hapsiti. Kurve i drolje SDA/SBB unistavaju namjerno bosnjacko nacionalno bice i to ga unistavaju iznutra.
super taman nam fali radne snage
Ovi ti migranti pasa moj ne rade, ovi ti migranti kradu
Bosnjaci trebaju da izaberu nezavisnog kandidata za Predsjedništvo profesora Mirsada Hadzikadica, dosta ste nas palili nacionalizmom i lažnim obećanjima o radnim mjestima koja stvarate raseljavanjem omladine. #mislislisvojomglavom
Bosnjaci trebaju nacionalistu, cvrstog militanta i diktatora da prvo posalje u logore radne ove shupke sto su do sad vladali, pa da onda prevaspitava i celici narod tako sto bi ga slao u vojsku, pjesacenje 50 km u cugu pod punom ratnom opremom.
@Coin Potpisujem, nasmijao si me od srca 😂😂
Hvala našem SDA gradonačelniku Ejuboviću. Hadžići su veoma dobrodušan i gostoprimljiv grad. Ponosan sam na svoje. Brothers from Middle East welcome insallah.
@Zovik1Hadzici jebbem ti mrtvu mater.
@haos1 I ti se palis, samo vlah cigo, ko bi drugi.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
bice arapcica za 15 godina kao u pricama.
SDA babuni od migranata umjesto BiH problem oni napravise Bosnjacki